Freelance olarak çalışırsan bunların hepsinin üstünde aylık gelirin olur. Bu işlerle ilgileniyoruz, yaptığımız işlerin tutarları ortada az çok her kez biliyor. Zaman geliyor hiçbiryerden aldığınız maaş sizi doygun gelmiyor ve dışarıdan yaptığınız belki 1 günlük iş sizin 1 aylık hatta 1 yıllık maaaşınıza tekabül ediyor.
Dışardan yaptığınız işlede kendi ssknızı ödeyebilirsiniz. Ama kariyer için belli bir süre çalışmak gerekiyor. Maaş konusunda kim ne verirse versin siz gerçekten çalışırsanız herkezin vereceği maaştan daha yüksek bir gelire sahip olursunuz evinde pijamayla işi yapar teslim eder paranızıda alır keyfinize bakarsınız.
Eğer bir işyerinde çalışıyorsanız ne olursa olsun iş başına PRİM alın. Yaptığınız işlerin değeri sizin 1 aylık maaşınızın çok çok üstündeyse o işten ayrılın askerliğide yapmışsanız mümkünse freelance çalışmayı tercih edin.
Para hemen kazanacaksınız diye bir kaide yok. Yaptığınız işler size yeni işleri doğuracak ve zamanla büyeyeceksiniz. Her şey SABIR ve AZİM.
Bol şanslar...
aynen öyle şuan askerliğimi yapmadım açıktan okumaya devam ediyorum web tasarım ve kodlamasını bir arada yapabiliyorum hemde iyi biçimde ama aldığım maaş 900 lira. Verilen tekliflere bazen kulak misafiri oluyorum en az 3000$'dan kapıyı açıyolar çok daha üstüne yapılan sitelerde oluyor hemde sürekli bir sirkülasyon var boşta kalmıyorum. asker den sonra ciddi derecede işe devam edip etmemeyi düşünüyorum