Carlos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birde şu askerlik muhabbetinede bir son vereyim heryerde alaycıl bir şekilde yüzüme çarpılıyor;
Ben 2001 yılından beri Tip I şeker hastasıyım. Tedavime günde 2 kez iğne ile başlayıp son bir kaç yıldır şekerin kötü gitmesi sebebi ile günde 5 kereye çıkmıştır. Bundan dolayı bağlı olduğum askerlik şubesince ankara beytepe ask.hastenesine sevk edildim.Burda 15 gün süren tetkikler sonucu askerlik yapamayacağıma dair karar verildi ve rütbeli komutanların onayı ile askerden muaf edildim.Buna şöyle sevindim anlık olarak koma durumları yaşıyorum uykuda falan,eğer ben askere gitmiş olsaydım benim halimden kimse anlamaz ve büyük ihtimalde bi sabah sonsuza dek uyuyacak şekilde yatağımda olurdum. Bu bir ayıp değil hastalık Allahın verdiği bişeydir kimse istemez böyle olmayı ama yapacakda bişi yok malesef.
Ama ben askerlikden muaf tutulduğum için sevinmem ayıp değil bu durumda ama her seferinde pembe teskere gibi yakıştırmalar yapıp sağlık durumumla alay eden bu ahmetcan denilen itin konuşmaları çok ayıp. Artık bu forumda yöneticilerin bu *********** düzenbaz insanlar hakkında gereğiniz yapmasını arz ediyorum...
Zaten senin bu halinle alaycı tavırları sergiliyen kişilik adii , kişiliksiz bir insandır . ve senin şu andaki durumunu senden kimse iyi bilemez..