e-ticaret konusunda asp.net dilinde bir çözüm sunabilirim. Ama istediğiniz fiyat biraz düşük. sonuçta bu sizin ekmek kapınız olacaktır. para dönecek sizin sitenizde. 3-5 kuruşa yapılan siteler sizi mağdur edebilir.
Birde kimse üstüne alınmasın ama script editlemekle veyahut hazır templatelerle çalışmakla kimsenin önüne durmaya çalışmayın.Çünkü olduğunuz yerde sayıyorsunuz. (bu işin ar-ge si sanki uzayda yapılıyor.

En nihayetinde bilgisayar başında)
E-ticaret ve bu tip sistemler, spesifik çalışmalar sonucu, uzun aylarda çıkan çalışmalardır. bu iş için profesyonel .net uzmanlarıyla 1 senedir çalışıyorum. şirketimde bu sürede harcadığım para inanınki uçuk rakamlar oldu. o yüzden e-ticaret e başlayacak bir kişi yazılımdan başlayarak uzun bir araştırma yapmalıdır.