saygı değer günlük-leri

son zamanlarda çok kalp kırmaya başladım çok kırılmaya başladım çok zor çok yorucu çok sıkıcı şeyler yaşadım.kendimden kaçtım.kendime kaçtım.kendimle kaçtım.ama hep kendimle olunca kendimden uzaklaştım.şimdi saksıda bir maydanoz olmayı isterdim.sabaha solup gideydim yok olaydım diyorum.olamıyorum günlük.bunalımda değilim gayet sağlıklı ruh halim.sanırım biraz gerildim.hala şu anda bile kalp kırmaya devam ediyorum.hala şimdi bile bi yerde birilerini üzdüğümü biliyorum.evde kedimi bile üzer oldum.bakıyor gözlerime gözlerim anlamsız sevgi yok şefkat yok mıyykkk edip nazlı nazlı uyumaya gidiyor.ardından bakıyorum içim sızlıyor ama ona bile sarılamaz oldum.sarılmıyorum.neden böyleyim neden bu halim,neden değiştim bilmiyorum.yarın olacak.yarının ne anlamı var diye düşündüm şimdi.hiçbir anlamı yok günlük.dün gibi.ondan önceki gün gibi.alalade bir gün işte.ne önemi var.adının sayısının.günün haftanın ayın ne değeri var.zaman işte.akıp gidiyor günlük.arada 3-5 satır bişiler okuyorum,1-2 saat yürüyorum bir de boş boş bol bol konuşuyorum.işe ihtiyacım yok deyip çalışmıyorum bazen,paraya ihtiyacım yok deyip kazanmıyorum.dostlarımı kaybediyorum.daha dün birini daha kaybettim.gitti.hepsi benim yüzümden.ama üzülmüyorum şimdi esasında mutluyum benden kurtuldu.ben gibi birinden kurtulmak insanı çok mutlu etse gerek dedim hatta.neyse herşey olur hayatta.bir gün,sadece bir gün nelere kadir.zamanı geri çevirsek olmaz mı acaba.kurtarmaz mı sermayesi bilmem ki.