MORATORYUM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada klasik "yerleşimlere bakacaktım" tarzı pm'ler geliyor.
İçerik kopyalamak gibi bir şeyi aklınıza getirmeyin.
4 ay önce birisini mahkemeye verdim bu konuda, 1 haftada şıp diye adresi ortaya çıktı. Davadan vazgeçmem için de bana bayağı yüklü bir meblağ ödedi. Donuna kadar aldım desem yeridir. Anasına babasına dua etsin. (Bu tarz davaları avukatlar bedava alıyor... Çünkü direkt ortaya çıkıyor... Donuna kadar alıyorsunuz, ya da vatandaş hapse giriyor...)
Emeksiz kazanç yoktur. Bu hafta harcadığım vakit 20 saati buldu içerik için. Her hafta bunu harcıyorum. Bu saatte hala uyumadım ve içerik hazırlıyorum. 9:15'de seans var ve aslında şu an uyuyor olmalıydım.
İnternet kolay para kazanma yeri değildir...
Sitenizin veya sitelerinizin içeriğini bilmiyorum fakat çok abarttığınızı söyleyebilirim. Türkiye ' de ki çoğu avukat Webmaster, E-İş, vb. internet kavramlarını bile bilmiyor. Avukatlar kolay iş olması için değil, hem para kaznamak hem de kariyer yapmak için çalışırlar. Mantık kolay iş gelsin de hemen halledeyim değildir.
Dava açtığınız kişinin donuna kadar aldığınızı söyleyerek övünüyorsunuz. Acaba sitenizden içerik alan tek birey o mu ? Tabi ki almışsa. Söyleyin sitenizi içerik kopyalayacağım. Adresimi de direk vereceğim. Dava açın bakalım. Sitenizin telif hakkı olup olmadığını bilmiyorum ama fazla abartılı yazmışsınız. Buraya dava dilekçesini ve maddi tazminatı belgeleyip koyarsanız inanabilirim.
Ayrıca siteniz ile Haftada 20 saat ilgilendiğinizi söylüyorsunuz. Dolayısı ile 1 gün bile değil. Siz muhtemelen Haftasonu tam zamanlı çalışarak bu işi yapıyorsunuz. Ve kazancınız 900-1000 Arası. Tebrik ederim. O kadar insanın Haftada en az 4 gün tam zamanlı çalışarak elde edeceği meblağı elde ediyorsunuz.

İnternet kolay para kazanma yeri değildir sözünüze gelince ; Bence çok kolay. Bakın siz 1 Haftada 1 gün bile çalışmadan o kadar para kazanıyorsunuz. Demek ki çok kolaymış. Bana göre kazandığınız para çalışma hacminizden çok yüksek. Dolayısı ile siz çok basit para kazanmış oluyorsunuz.
Kazandığınız parayı güle güle harcayın ama sitenizi övmekten de vazgeçin. Ne iş yaparsanız yapın ama insanlara hitap ederken dikkatli olun. Herkes saygıyı hak eder. Tıpkı sizin gibi.