Merhabalar

Benim 1 Adet yayında gelecekte iyi gelir sağlayacağına ve hitinin bayağı yükseleceğine inandığım sitem var ve aklımda 3 adet projem var bu siteden umduğumu bulduğumda onlarıda faaliyete geçirmeyi planlıyorum.
Ama bu siteler için kesinti olmayacak ve 50 60 K yı kaldırabilecek server arıyorum.

Daha önce hiç sunucu almadığımdan dolayı bilgim yok ve ne yapacağımı hangi firmayla çalışacağımı bilemiyorum.Bu nedenle R10'da araştırdım ve birde konu açayım tekliflerinizi alayım diye düşündüm.

Açtığım ve açacağım sistemler ***** tur.Kasma olmayacak ve desteği çok iyi olan bir firma arıyorum.Aslında bir firma buldum herkeste memnun ama yabancı firmayla çalışmak istemiyorum nedeni ise bir sorun olduğunda yabancı firmayla muattap olmayıp bir sorun olduğunda 2 saat ingilizceyle anlatmak istememem :=)

Yabancı firma olarak düşündüğüm firma http://www.serverloft.com fiyatlarıda uygun gibime geldi

Bu nedenle ***** bir sistem için kasma yapmayacak gayet hızlı çalışacak.7 24 desteği olacak bir sunucu arıyorum.

Lokasyon olarak ***** için hangisi uygun ve hızlı bilemiyorum ama aklımdaki lokasyon Almanya gibi duruyor.Ama dediğim gibi bilgimde yok değişik lokasyon tekliflerinede açığım.

Tekliflerinizi bekliyorum.