Şuana kadar ismini hatırlayıpta çıkaramadığım şahsiyet
Sercan Akçiçek Durmaz - Biz Siz Hayat buradaki konudan yerleşim bilgisini görünce aklıma geldi. Aynı mahallede 3 seneye yakın oturduk. Kendisi zaten bulunduğu muhitte Aslen Kırıkkale yerleşim yeri Ankara Balgat olan Serkan ile kendisinin bir akrabasını her gördüğüm yerde hırpalamam sonucu tanışmıştık.
Bu mesajım yüzünden belki binlerce - rep yiyeceğim. Ama gerçekten ilgilenebilecek arkadaş varsa yardımcı olurum bulunması konusunda

...
Benim amacım dilim yanıp yanma meselesi değil. Zamanında hepsiyle çok uğraştım şuan kendi ekmek param peşinde koşuyorum gurbet elde çalışıyorum. Amacım bu şerefsizin bu işlerden bir şekilde elini ayağını çekmesi.
Tahminimce ve verilen hesap isimlere baktım tek tek. Çoğu yabancı çevresindekilerden. Büyük ihtimal nette tanıştığı yeni kurbanlar. Ama yakın çevresindede bir o kadar adam var bu işlerin çeşitli işleri ile ilgilenen...
Belki korkuyorumdur diye bu işlere takılanlar olursa sadece Serkan hatırlar beni, Adım Emrah.. Yeterli bir isimdir bana göre eskiyi hatırlarsa.