sen o domaini aldıkdan sonra ne yaparsan yap domain firmasını en ufak bi şekilde ilgilendirmez gerisi.şimdi bi domain aldın,yarın onu veripde ben bunu begenmedigim bunu alında şu digerini verin yada paramı verin gidip onun yerine şuradan domain alıcam diyemezsiniz.bakkaldan ekmek,un,yumarta almıyoruz burada.eger bi domaini aldıysan olay orada biter,ha gider satışa çıkarır ve alıcı bulursan satarsın ama firmanın onu alma gibi bi ihtimali dahi yok.olması da son derece saçma bi hareket olur zaten.ben domain satıyorum diyelim ( sanırım domain bayileri sattıgı domain başı kar alıyordur ) sen benden domain aldın,ben onun üzerinden kar aldım.sen 3 gün sonra gelipde domaini verirsen firmada benden aldıgım kar oranını mı alıcak nasıl olucak

çözümü basit;güvenmedigin adamla iş yapma.illede yapacaksan önmelini al ondan sonra yap.birisi gelipde bana domain al,parasını 3 gün sonra vericem dediginde hemen alıp gönderme.al domaini,panelinde dursun ve adam parayı gönderince sende domaini gönderirsin.ayrıca bi domain parasından da batmazsın merak etme