Merhaba Arkadaşlar TTNET Başvurdugum Güne Lanet Olsun Diyerek Başlamak İstiyorum 4 Mbit Net İle Başladım Daha Sonra Sık Sık Kopmalar Olmaya Başladı Hele Bugun ( 20.05.2009) Kopmalar İyice Arttı 5 Dk Arayla Netten Kopuyorum Daha Önce TTNET Bin Defa Arza Kayıt Bıraktım Ama Nafile Yine Aynı Yine Aynı Sözleşme Var Gidemiyonda Deli Olucam Az Önce Müşteri Hizmetlerini Aradım Azıma Geleni Söyledim Vallaha Adam Bana Diyor Time-Out Ayarlarında Sorun Vardır Bi Numara Veriyor Arıyorum Tam 20 Dk Muzık Çalıyor Açan Yok Bişey Yapan Yok Netten Bakıyom Time-Out Ayarı Nasıl Yapılıyor Bilgide Yok Her Aradığımda Müşteri Hizmetlerindeki Görevli Farklı Bir Şey Sölüyor Sıfır Modem Taktım Ana Hattı Direk Bağlantısız Modeme Taktım Yine Aynı Yine Aynı Bu Şerefsizler Aldıkları Parayı Ne Kadar Hak Ediyor ? Gece Rahat Rahat Nasıl Uyuyorlar Her Gece Binlerce Kişi Analarına Bacılarına Söverken ? Çok Sinirliyim Arkadaşlar Her Ay O Kadar Parayı Kullanamadığım Şeye Vermek Acayıp Koyar Oldu Artık. Forumda Time-Out Ayarını Bilen Varmı Acaba ?
Modem Marka : Airties rt-206