DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.
Vmware reset paneli malesef bir çok firma için reset paneli olmayınca makine başında müşteri reset talebi gönderecekmi göndermeyecekmi diye gece gündüz beklememiz gerekiyor.

8 Yıldır vmware kullanıcısı olduğum halde halen api kodu ile reset panelinin çok fazla güvenli olacağını düşünmüyorum.

Özel olarak reset panelini ilk yazan r10 platformunda ilk firmayız ss.net.tr , intel , daha sonradan özel olarak yazdırmış veya yazmış olabilirler.

Sanmıyorum kimsenin böyle değerli bir özel kodlmayı satacağını.
Sektör zaten çok çalkantılı yazılan kodlar bizim tabirimizde çoluk çocugun eline geçerse dahada beter olacaktır.
Virtuozzo ücretli diye vmware kullanan çok çoluk cocuk var birde reset paneli ellerine geçerse sanırım 1 tl den vps satılmaya başlanır yakında

Çok yardımsever biriyim fakat bu konuda sektörü daha fazla kızısştırmamak için böyle bir satışı şuan düşünmüyorum.
Satılırsada sadece datacenter olarak hizmet veren firmaların vds leri için bir çalışma yapılabilinir.
Benden büyük, bilgili olabilirsin... Ama saygıya davet ediyorum. Eğer yapabilseydim R10 daki ilk paylaşımımı yapacaktım.

1 tl ye vps satanlarla tek farkınız reset paneli olmasımı ?

Haftaya düğününüz var. Size saygımda var ama kullandığınız kelimeleri gerçekten alındım ve sizede yakıştıramadım.

Teşekkürler. Yazıyı yazarak emek harcamışsınız...