Bu arada dikkat edin
Pınar Die bi editör bacım var gözünden hiçbirşey kaçmıyor anında siliyor
Bir iki arkadaşın uyeliğinde link eklemesi iptal edilmiş yani dış bağlantı ekleyemiyormus.
Yazı sizin üzerine telifliyse bırakın pınar bacıyı kim olursa olsun ne yazıyı nede telif linkinizi silebilir.
Rica ederim.
wiki siz geçer sonra siz wiki yi gececegim diye ugraşırsın ama gecemezsiniz
Arkadaş nerenizle okuyorsunuz anlam veremiyorum ki.. Viki'yi geçmek istermisiniz değil konunun adı , viki sayesinde yükselmek istermisiniz.
arkadaşım paylaşımın çok güzel, denemeye değer ve hiç bir mantıksız yanı yok.. artık insanlar neresiyle okuyosa hala wikiyi geçemezsiniz diye tutturmuşlar.. bırak onlar aptal sansın bizi..
Teşekkür ederim.
konunun tamamını oraya koymaya gerek yok, bir kısmını koyarsın yada özetini altına da şuradaki veya oradaki yazının özetidir dersin, ama işin dezavantajı var arkadaşların dediği gibi wiki seni de o içerikte sıralamada geçebilir.
Sizin yazdıgınız özgün içerik olan biyografi vs. herneyse daha önceden vikide bulunan içeriklerdir.
mesela Milan Baros diye aratırsın viki yine ilk sırada çıkar .
Marvin Angulo diye aratırsan hiçbir sonuç çıkmaz.Siz sitenize eklerisiniz o çıkar.
Buradaki mantık daha önce açılmış olan yazıları yepyeni bir yazıyla editleyebilir, altına telif hakkınızı koyup google'nin gözüne girebilirsiniz.
Yani ;
Milan Baros başlığını vikide editleyip kendi yazınızı koyarsanız hiçbir şey kaybetmezsiniz , aksine değer kazanırsınız.
Marvin Angulo vikipedide yok. Elinizde ona ait bir makale vs. varsa sitenizde paylaşırsınız vikide paylaşmazsınız.
Kısacası mantık bu.