Bir kaç gün önce bir arkadaş daha benzer bir başlık açmıştı.Hevesini kırmamak için ilerleyen konularda dikkati daha çok toplayacağını söyledim mesajımda.Tahminimce yeni başlamıştı php'ye ...
Pieycpi kardeşim.Eline sağlık emek vermişsin sana sen sitemi hakediyorsun.Başlangıç seviyesi makale/videolar zaten heryerde var.Senin daha ileri seviye videolar yayınlaman icab eder. 3-5 video daha ekleyince sıkılacaksın yada artık zaman bulamayacaksın.Kısıtlı video ile daha kalıcı ve faydalı ders vermen hem senin sektördeki kariyerin açısından hemde öğrenecekler açısından daha iyi olacaktır.sdemirkeser arkadaşta bu konuda emek veriyor sanırım.İkinize de başarılar dilerim.
Sana ve yaptığın işe saygım var.Sitemimi yanlış algılamazsın umarım.
Başarılar
Paşam sitemize toplam özel olarak çekilmiş olan 180 görsel ders var.daha önceden sitemizi takip edenler bilirler.bu sadece php ile ilgili ders saysıdır.toplamda özel çekim ders sayımız 400 üzerindedir.
Genel toplam görsel derslerimiz 750 taneydi.
Bir revizyona giderek ve sunucu değişiminden dolayı videolarda sıkıntı çıkıyordu.onları yavaş yavaş upload ediyoruz.
Üstad Öncelikle Emeğine Saygı Duyuyor Ve PHP Öğrenmek İsteyen Arkadaşlara Bişeler Öretme Çabandan Dolayı Teşekkür Ediyorum.
Bir Kaç Düşüncemi Dile Getirmek İstiyorum Ne Derece Haddimdir Ama Söyleme Gereği Hissettim.
Videolarınız Akıcı Değil , Videodaki Sesiniz Adeta Uykumu Getirdi , Video Çekerken Bir Çok Yazım Hatası Yapıyor Siliyor Yeniden Yazıyorsunuz Bu Olay Yeni Öğrenmek İsteyen Arkadaşlar İçin Yani Kendimden Yola Çıkarsak Biraz Kafa Karıştırıcı Oluyor. Videolarınızdaki Ses Tonu Ve Yazım Hatalarının En Az Seviyeye Düşmesi Durumunda Videolarınızı Daha Geniş Kitleye Ulaştırmanız Ve PHP Öğrenmek İsteyenlere Vesile Olmanız Daha Kolay Olucaktır Diye DÜşünüyorum.
Umarım Kırıcı Olmamışımdır Nacizane Fikrimi Belirtmek İstedim Bu Tür Bir Girişimde Bulunduğunuz İçin İse Canı Gönülden Kutluyor Başarılarınızı Diliyorum
Önerileriniz için teşekkür ederiz paşam.Ancak Görsel dersler bana ait değil.Videoları tamamen gönüllü arkadaşlar çekmektedir.
Ayrıca Üye olmadan izlemek için ise biraz karışık paşam üyeliği kaldırdığımız zaman 1 ayda kullanılacak banwith 1 günde kullanılıyor.Tabi bu 1 aylık banwithin düşük olduğunu göstermez sanırım aylık trafik 250 Gb en fazla 3 gün dayanıyor.bu zamanda biz zor duruma düşüyoruz paşam.
Hepinize Teşekkürlerimizi Sunarız.