kuaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ismi cok aradinmi
İsmi çok aramadım. Şöyle oldu. Eğer dedim eğlence adında bir domain arasam bulmam çok zor olacak ve domainde kısıtlı. Dedim en iyis video, karikatür, bilmece, bulmaca kelimelerinin baş harfleri olsun.

Tahminimce alışılmayacak bir isim değil. Ama burdan çok isim değiştir diye ısrar olursa elbette isim değiştirmeyi düşünebilirim. Tabi site ile ilgilenen diğerlerinin görüşlerini almak kaydıyla.

froNau adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünce şeklin güzel hocam ama netice o kadar da güzel değil kusura bakma .
Yani netice neden güzel değil yazarsanız ona göre düzenleme yapabiliriz. Buraya zaten konuyu açmamızın nedeni tanıtmaktan çok eleştirileri görmek. Önceki mesajınızda: isim, düzen ve script üzerinde durmuşsunuz. İsim için şu anda beklemedeyiz. Çoğunun kanaatini almamız gerekiyor. Düzen konusuna gelince site gerçekten düzensiz duruyor. Bununla ilgili kesinlikle bir çalışmam olacak. Sizinde göreceğiniz üzere zor bir tasarım verilen bir site. Yeni olduğumuz için biraz dağınık sitemiz. İnşallah daha göz hoş gelen bir yapıya kavuşacağız.

Script olarak drupal kullandık. Ama bir çok ekleme ile siteyi geliştirdik. Drupal'in saf haliyle yapılacak bir şey olmadığını Drupal bilen arkadaşlar anlarlar. Hem kendi scriptimi kullanmış olsaydım bu kadar işlevsel bir site elde etmiş olamazdım.

Diğer favorilerine ekleyen ve karikatüre bayılan arkadaşlara teşekkür ederim. Sizin hiç bir eleştiriniz öneriniz yok mu? Her gün siteye girmeniz için ne yapalım?