siteyle ilgilenemedigimden dolayi serveri oldugu gibi satiyorum eschatim lisanslidir sitelerimin googlede hic bir sorunu yoktur tamamen ilgilsizlikten dolayi veriyorum

* Domain Adı : Asgum.NET Pr2 Sohbet Kelimesinde Sayfa 9'da
* Bitiş Tarihi : 08-jun-2010
* Registar : Natro.Com
* Transfer Ücreti : Natro.com(ücretsiz)
* Başlangıç fiyat: 1 Milyar
* Minumum artış: Tek Fiyat 1 Milyar
* Bitiş Tarihi : Son Teklifden Sonra 24 saat
* Hemen Al : 1 Milyar
* Ödeme : Garanti

* Domain Adı : AksaraySohbet.Com Pr2 Aksaray ilgili bütün onemli kelimelerde ilk sayfada.
* Bitiş Tarihi : 23-dec-2009
* Registar : onlinenic.com
* Transfer Ücreti : onlinenic.com(ücretsiz) domaini natroya transfer ettim 1 hafta icinde natro.com'a gececek.
* Başlangıç fiyat: 2 Milyar
* Minumum artış: Tek Fiyat 2 Milyar
* Bitiş Tarihi : Son Teklifden Sonra 24 saat
* Hemen Al : 2 Milyar
* Ödeme : Garanti

serverin aylik kirasi 50 liradir aksaraysohbetin asgum.netten daha fazla useri yoluyor bazen 60 usere kadar cikiyor genelde 35 40 arasi kalici useri var asgum.net 7 8 ay once sohbet kelimesinde sayfa 2 yi gormus domaindir su anda sıcak+18 kelimesinde ilk sayfada ve gunluk tekili 1.5 2 k arasinda eger gercekten ihtiyaci olaran birisi varsa bu firsat kacmaz diyorum su andada nerden baksam 250 300 tl pr4 pr5 lik link aldim asgum.net icin ve daha 2 ay sureleri var domainle ilgilenilirse guzel yerlere gelir suunucuya 1 2 site daha bagli aksamlari cloneler haric 70 80 user oluyor ilgilenenlerden ivedi cvp bekliyorum kolay gelsin. + bu domainleri alacak arkadasada 4 5 tane daha sohbet domaini vericem ve bu site isinden elimi ayagimi cekicem.