Serkan Özduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın sattığınız paket fiyatlarına göre müşterilerinize muamele yapmayın.
Bu adam 10 liralık paketten aldı, başlarım işine vs. demeyin.
Herkese eşit davranın.
Bu işlerde, saygı, sevgi, dürüstlük ve hoşgörülük esastır, yoksa ne iş yapabilir ne de para kazanabilirsiniz.
Sevgiler.
Haklısınız hem de çok..

Bu forumda adını şimdi zikretmeyeceğim bir zat kaliteden hizmetten bahsederken aynısını yapmıştı vakti zamanında.

Hatırlatayım müsadesiyle, sen bizden sadece hosting aldın, başka birşey değil, demişlerdi.Düşünmüştüm acaba şirkete ortak mı olmam gerekiyor diye

Peki sonucunda ne oldu ?

o site ile diğer 7-8 sitemi, ayrıyeten benden referans isteyen 10-15 müşteriyi kaybetti....

Şimdi bana soranlara asla yaklaşma diyorum,neden demeyeyim madem ben ondan sadece hosting aldım işte ben ve diğer hosting alacaklardan onu kurtarıyorum

Şuan çalıştığım firma ayda sadece 20 lira ödememe rağmen bana sanki tek müşterileriymişim gibi davranıyor.İşte kalite,işte saygı,işte işe verilen değer,işte insana verilen değer..

Siz karşınızdakini kaç yaşında olursa oldun adam yerine koymazsanız kimse de sizi koymaz daha ne bekliyorsunuz.

Kaldı ki benim yaşım o işi yapan vatandaştan kat kat büyüktü.Şu ye kürküm ye işi her yerde var.Ne diyeyim.Ortada ticaret varsa saygı şart.1 liralık da olsa 1000 liralık da olsa ticaretin boyutu, yaptığın işe saygın yoksa bırak git boşuna işgal etme piyasayı değil mi ama