kardeşim sen benim yaptıgım seodan ne anlayacaksın herkes bildiği gibi yapsın tamam mı herkesin tecrübesi var bizi kötülemeyin burada sanki seoyla hiç ilgilenmemiş gibi hissediyorum kendimi ..
Sana birşey dememiş arkadaş ama sende yanlış yönlendiriyorsun dostum.
Alıntı
"Bol bol prli sitelerden link almalısınız meta tagları ayarlamalısınız . Bloglara sitenizi eklemeli , toplistlerede kaydetmelisiniz."
benim buradan anladığım metatagları ayarla prli site gördümmü bas linki (içerik farketmeksizin). ve özellikle dikkatimi çekti neden bloglara site ekleniyor? Commentlara link bırakmakmı buradaki hedef. eğer bahsettiğin buysa dahada yanlış yönlendiriyorsun.
Bahsdilen kelime Türkiye. sadece "Türkiye" diye link kasılma olasılığı çok çok düşük olsada Türkiye resimleri, Türkiye gazetesi, Türkiye haberleri, Türkiye videoları, Türkiye haritası vs. şeklinde binlerce kasılan link ve site var.
Birde Türkiye kelimesinde ilk sayfada rekabet edeceğin sitelere bak
turkiyegazetesi.com/ site ve blogların bir ara belkide halen vazgeçilmezi gazeteler. (backlink durumunu tahmin bile edemiyorum)
tr.wikipedia.org/ yorumsuz
Haberturk.com/
hurriyet.com.tr/ tumgazeteler.com/
netgazete.com/
internetin kullanıcılarının %80inin vazgeçilmezi haber ve media siteri. (rss backlinkleri ve kaynak gösterilerek yayınlanan makalelerdeki linkler saymakla bitmez)
trt.net.tr/
turkiye.gov.tr/
Tek başına kişisel siteyle Bunları geçebilmek ya hayal kurmaktır, yada hayal edilemeyecek paralar yakmaktır. (bana göre)