Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamdaki sebep elimde kullanılmayan kendi tasarımlarım olan site tasarımlarını değerlendirmek istemem.Fiyatlar maddiyata ihtiyaç duyduğım için bu şekildedir."Kimsenin ekmeğini engellemek yada piyasa düşürmek" derdinde değilim üstüne basa basa tekrarlıyorum
"Kimsenin ekmeğini engellemek yada piyasa düşürmek" niyetinde değilim. Bu işlerde emek vermenin ne demek olduğunu biliyorum.Kimsenin darılmasını istemem.Kimseninde satışı baltalamasını da istemem.Herhangi bir sorun teşkil ederse pm yoluyla diyeceklerinizi diyebilirsiniz.Bu arada otel ve turizm tasarımda ufak esinlenmeler mevcuttur.
*Uyarı : Bu fiyatlar İhtiyaçtan ve Kullanılmayan Kenarda duran tasarımlarımı değerlendirmek adına açılmıştır.
Normal şartlarda bu fiyatlara tasarım yapmıyorum. **Uyarı : Tasarımlar
psd ( photoshop dosyası ) olarak teslim edilecektir.
***Uyarı : Düzenlemelerde ufak detaylarda yardımcı olabilirim.Örnek yazı boyutlar renkler gibi
Daha önce bu şekilde açık arttırmayla logo,maskot satışları görmüştüm fakat bu tarz denk gelmemişti belkide bir akım başlatırız
Uzun lafın kısası tasarımlar, fiyatlar, açılışlar, kapanışlar aşağıda bilginize sunulmuştur.
Arkadaşlık Sitesi Tasarımı
Açılış Fiyatı :
90 TL
Hemen al :
150 TL
Min. artış : 1 TL
Kapanış : Son tekliften 48 Saat sonra
Dosya İçeriği : 1 Adet Açılış Sayfası Dosyası (PSD), 1 Adet İçerik Sayfası Dosyası (PSD)
Düzenlemer fiyata dahil midir ? : Hayır
Önizleme 1 |
Önizleme 2 Video Sitesi Tasarımı
Açılış Fiyatı :
60 TL
Hemen al :
100 TL
Dosya İçeriği : 1 Adet İndex Sayfası Dosyası(PSD), 1 Adet Video İzleme Sayfası Dosyası (PSD), 1 Adet Ortak Kullanım Sayfası Dosyası
Önizleme 1 |
Önizleme 2 |
Önizleme 3
Turizm Sitesi Tasarımı
Açılış Fiyatı :
50 TL
Hemen al :
90 TL
Dosya İçeriği : 1 Adet İndex Sayfası Dosyası(PSD), 1 Adet Otel Gösterim Sayfası Dosyası (PSD)
Önizleme 1 |
Önizleme 2 Otel Sitesi Tasarımı
Açılış Fiyatı :
40 TL
Hemen al :
80 TL
Dosya İçeriği : 1 Adet İndex Sayfası Dosyası(PSD)
Önizleme 1
Herhangi bir teklif gelmemesi halinde yine bana kalmış olur artık bakalım.
Şuan 18 Mayıs 2009 Saat 19:45 itibariyle başlamıştır.Hayırlı olması dileğiyle...