Venom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet Eskişehirsporda Beyaz Siyah, Fatihspor, Akademi Gençlik birleşimi olmuştu, İzmirde birleşip tek takım çıkarmalı tek yolu bu, sonuç olarak İzmir de bir İlhan Cavcav yok 2 takım birden çıkarsın. Birileri taşın altına elini koymalı artık, 35 - 35.5 olayı ve Altay'ın da olması ayrıca İzmir'e futbol olarak zarar veriyor. Zor bi olay anlıyorum onları ama 3 takıma birden destek bulmak zor olur bence.
Böyle birşey olmaz, olamaz... 97 Yıllık tarihe sahip olan klübümüzde şahsen ben böyle birşeyin olmasını kesinlikle ve kesinlikle istemem... Bırakın bank asya'da kalalım, KARŞIYAKA adıyla kalalım...
Dün burayı, çarşıyı, bu taraftarı görmeliydiniz. O kadar coşku olamaz Meşaleler hiç dinmedi biri sönüp biri yandı, bazen hepsi birlikte yandı. Atmosfer müthişti. Löwe'de izledik maçı dev ekranda çok kalabalıktı sahil. Yapı kredinin önünde duruyorduk bir kaç eleman golde heyecandan bankayı yumrukladı 2-3 kere kafada güzel zaten herkesin, alarm çalmaya başladı, 2 dk içinde polis geldi ama insanların içine bile girmedi bunlar bizden hırsız falan değildir dedi heralde )) Birinide en son gördüğümde, sahil yolunda önümüzden belediye otobüsünün üstünde geçiyordu
Maça gelirsek, böylesine önemli bir maçta 1-0 önde başlamak büyük bir avantajdı. Ancak bu avantajı kötü değerlendirdik. İlk yarı gayet iyi oynuyorduk oyun kontrolümüzdeydi ilk yarıyı üstün tamamladık. Sahil yıkılıyordu...İkinci yarıda golü yedikten sonraki evre çok kötüydü takım moralmen yıkıldı, korktum 2-3 gelecek diye... Neyseki takım çabuk toparlandı atak üretmeye tekrar başladı. Karşılıklı ataklarla gayet heyecanlı bir şekilde geçti 90 dakika. Uzatmalarda söylenecek söz yok zaten 113'te gol yenmez. Ne yap et yeme o golü... Ne yapalım nasip. İnşallah seneye süper ligde KARŞIYAKA'mızı görürüz.