MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakınız, Ben burada sizi ve firmanızı kesinlikle kötülemiyorum. Zaten kötüleme gibi bi' niyetim olamaz, Çünkü sizinle çalışıyorum.

Demek istediğim; Herzaman devir alan bi' Bilişim ve İnternet Hizmetleri firmasısınız. Dolayısıyla müşterileriniz günden güne çok arttı.

Şuana kadar bi'çok devir aldığınıza şait oldum. Bi'de buna sizin müşterilerinizi ekleyince sayısı bi' hayli fazla olur ve bunun yanında şikayetleriniz bu vakitlerde bi' hayli artıyor.

Bu nedenle tek bi' kişi olarak okadar müşterinin sorununa yetişmeniz biraz zaman alabilir.

Sizde bizler gibi bi' insansınız, Bot değilsiniz ya.

Okadar insana yetişmeniz biraz zaman alacaktır elbet.

Neyse, Konuyu tartışmaya çekmeyelim. BUTUR BİLİŞİM ve İNTERNET HİZMETLERİ firmasına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.
Hocam ben de onu diyorum son zamanlardaki şikayetin bizim ile ilgisi
olmadığını belirttim yukarıda.

Şikayet edilen yedek konusunda biz %95 geri dönüş sağlayabildiysek bu bir başarıdır diye düşünüyorum.

Hiç dönüş sağlayamayan onlarca firma var. Diski patlayıp ortadan kaybolan.

Burda yedek olmasa bile kimse birşey iddia edemezdi.

Çünkü makineler kul yapımıdır. Ve sorun çıkabilir. Her zaman %100 çözülemiyor böyle %5-10luk kayıp olabiliyor veride.

Ancak şu şikayet edenler biraz vicdanlarıyla muhasebye girmeli.

Çünkü bizim kesinlikle taviz verdiğimiz bir durum yok.

Nitekim hiç müşterimiz olmasa da çok müşterimiz olsa da diskin yanacağı varsa yanar.

Ve disk yanmış benim şu kadar sitem kapalı şu kadarı açık diyerekten yine şikayet edeceklerdi kendi dünyalarında.

Bizden kaynaklı bir şikayet gösterebilir misiniz acaba son zamanlarda görülen?