vbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de ne zaman bu tip bir mesaj gelir diye pusuda bekliyordum

Herhangi bir sorun yok ortada.

Açılan şikayetler disk hatası sonucu bazı kişilerin bazı sitelerinin yedeğinin olmamasıyla alakalıydı.

Bu konuda da bir hatamız olsa yerine getirmediğimiz bir görev olsa r10 yönetimi şikayet konusuna müdahale etmezdi sanırım.

Hiçbir ticket gözden kaçmadığı sürece 12 saat bile açık kalmamıştır.

5 tane böyle ticket gösterebilir misiniz binlerce ticket arasında?

İsimtescil ile kıyaslamak yanlış olur.

Kimi yetişemeyeceği kadar müşteriye az elemanla bakar.

Ancak haftasonu toplamda 20 ticket geldi.

15bin site sahibinden.

E burda zorlanacak birşey yok tek kişi bile olsak.

Yeni eleman konusuna gelinecektir böyle devam etmez diyeceksiniz sesinizi duyuyorum.

Ama halen maddiyat dışında sunucuları emanet edecek kadar güvenebileceğimiz birini tanımıyoruz. Bu vesileyle aile içinde konuya vakif kişiler yetiştirmeye çalışıyoruz.

Şuana kadar yaptığımız devirlerde öyle büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Saygılar.
Bakınız, Ben burada sizi ve firmanızı kesinlikle kötülemiyorum. Zaten kötüleme gibi bi' niyetim olamaz, Çünkü sizinle çalışıyorum.

Demek istediğim; Herzaman devir alan bi' Bilişim ve İnternet Hizmetleri firmasısınız. Dolayısıyla müşterileriniz günden güne çok arttı.

Şuana kadar bi'çok devir aldığınıza şait oldum. Bi'de buna sizin müşterilerinizi ekleyince sayısı bi' hayli fazla olur ve bunun yanında şikayetleriniz bu vakitlerde bi' hayli artıyor.

Bu nedenle tek bi' kişi olarak okadar müşterinin sorununa yetişmeniz biraz zaman alabilir.

Sizde bizler gibi bi' insansınız, Bot değilsiniz ya.

Okadar insana yetişmeniz biraz zaman alacaktır elbet.

Neyse, Konuyu tartışmaya çekmeyelim. BUTUR BİLİŞİM ve İNTERNET HİZMETLERİ firmasına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.