Merhaba arkadaşlar,

Geçmiştede sıkça bulunmuş olduğum post piyasasına tekrar girme kararı aldım. Kendime yakın zamanda bir ekip kurmayı planlıyorum. O zamana kadar tek başıma çalışmalarıma devam edeceğim.

Çalıştığım Sistemler :

MyBB,SMF,vBulletin,WebWiz,Wordpress,Blogspot

Not : Yukarıda bulunmayan scriptler için görüşelim lütfen incelemem gerekiyor.

-------------------------------------------------------------------------------------

Post Hizmetleri :

Alıntı
Paket 1 : C/P (Kopyala Yapıştır)

50 Post = 2 Türk Lirası
100 Post = 4 Türk Lirası
250 Post = 10 Türk Lirası
500 Post = 20 Türk Lirası
1.000 Post = 40 Türk Lirası

Not : Şimdilik 1.000 Post'dan fazla hizmet sağlamıyorum. Ekip kurduktan sonra bu sayı artacaktır.

Alıntı
Paket 2 : Özgün Post

Özgün yazdırmak istediğiniz içeriği belirtirseniz ona göre olur olmaz şeklinde size dönüş yaparım. Fiyatlar henüz belirlenmemiştir teklif usulüdür.

Alıntı
Paket 3 : Bot

1.000 Post = 4 Türk Lirası
2.000 Post = 8 Türk Lirası
3.000 Post = 12 Türk Lirası
4.000 Post = 16 Türk Lirası
5.000 Post = 20 Türk Lirası

Not : Bu paket yalnızca vBulletin sistemleri için geçerlidir.

Önemli Uyarılar :
  • WordPress türü bloglara atılan postlarda Etiket(Tag),Resim türü materyaller eklenecekse fiyatta değişmeler olacaktır.
  • Ücret iTrader'i 15'den düşük olanlarda iş başında yarısı iş sonunda yarısı şeklinde. iTrader'i 15'den fazla olanlarda ise iş sonunda yada iş ortasında alınacaktır.
  • Düzenli post hizmeti (Örneğin : Pazartesi 30 - Salı 40 - Çarşamba - 70 türü günlere bölerek post hizmeti) maximum 1 haftadır (Şimdilik).
  • Ödemeleri Halk Bankası,Paypal,Domain Register (Domain Register şeklinde ödeme her zaman geçerli değildir) şeklinde ödeyebilirsiniz.
Alıntı
Referanslar :

webwelet
utku1

Not : Zamanla artacaktır..