Arkadaşlar;
Toplist tarzı siteleri gezmeye başladım..Bazı gazete sitelerinin bu tür hizmetleri olduğunu gördüm.
Hürriyetin sağladığı Hürriyet | Bumerang ı deneyelim dedim.
Sitemi ekledim (taglara özen gösterelim burası kritik nokta çünkü) haber kodunu siteme ekledim(bu kod sizi üzmesin çünkü hem sizin hemde üyeler için yararlı)
Sitem sistem tarafından onaylandı ve Bumerang da gösterilmeye başladı.
Google nin sevdiği haber sitesi ve devamlı güncelleniyor ve Bumerang a kayıtlı sitelerede çıkış sağlıyor.
Şimdi gelelim en iyi sonuçlara.Sitemi yeni eklediğim için sitede sağda "En Yeni Bumerangcılar" kısmına yerleşti.Ve google Bumerang sitesinin anasayfasından diğer sitelere link çıkışı sağlıyor.
Benim anasayfaya yerleşmem ve üstelik 4-5 gün anasayfada kalmam çok yararlı oldu(En Yeni Bumerangcılar kısmında 4-5 gün yer aldım.tabi bu şans işi bir yandan çünkü sitesini ekleyen az kişi olunca orada kaldım.)
Sizde orada belli zaman yer alacaksınız ve işinize yarayacak.
Siteme Bumerangdan 4-5 günlük anasayfa gösteriminden tabi en önemlisi TAG kısmından 2500+ link çıkışı sağladı.
Sitenize gelecek linkler çoğu taglardan olacak.
Şu an siteme pr6 2000 küsür link çıkışı var siteme.Bunların 100 küsürü de link:siteadı.com a ekli durumda.
--
Tabi Bumerang'ı yararları bitmedi.Sitenize eklediğiniz haber kodu ile tıklanılan haber sayısı nın 2 katı kadar size reklam sağlıyor.Nasıl mı?
Kodu siteme ekledim ve ziyaretçiler sitemdeki haberlere 50 defa tıkladı diyelim.
Bu 50 tıklamanın 2 katı 100 olarak size reklam gösteriminde yer alıyor.
Şöyle.
HÜRRİYET - TÜRKİYE'NİN AÇILIŞ SAYFASI de ADTECH reklamlarında siteniz 100 defa gösterilmiş oluyor.Bir yandan ücretsiz reklam sağlamış oluyorsunuz yani.
Bazı hatalar yapmış olabilirim kusura bakmayın.Birde aynı siteden pr6 çıkışlar ne kadar yararlı olur tartışılır.
Bu Yazı Tamamen Bana Aittir.