Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Evet maalesef sorun çözülmedi. Üstüne bir de paypal'den 10 $ ceza yedim ve ekstra olarak onu da ödedim. Durumu Metin Bey'e bildirdiğimde disklerinin yandığını, maillere bakamadığını belirtti. Artık sabrımın kalmadığını cep telefonuna banka numaramı sms ile bildireceğimi söyledim ve akabinde smsi gönderdim.
Normal numaradan arayınca yeğenleri çıkıyor, Efe bey çıkarsa MEtin Bey namazda olduğu için telefonu açmamıştır diyor vs.. Muhakkak ilgilenip durumu çözeceği vaatlerinde bulunuyor ama nafile.
Aradan 1 ay geçmesine, defalarca Metin Bey'den de söz almama rağmen ("bankaya geçmeye fırsatım olmadı, tekrar transaction id'yi gönderin") gibi bahanelerle oyaladılar. En son şimdi bir sms gönderdim çünkü cepten de ulaşılamıyor.
SMS'in içeriğinde en son bölümde "Artık haysiyet ve şerefiniz varsa ödeyin. Eğer yoksa ödemeyin. Ödemezseniz haram, zehir, zıkkım olsun" yazdım, çünkü benim gibi sakin bir insanı bile çileden çıkardı bu durum.
Söz konusu para da çok birşey değil, bu yaptıklarından sonra artık gönül rahatlığı ile diyebiliyorum ki, sakın ha ne arkadaşlık yapın bu insanlarla ne de çalışın. Şubattan bu yana ufacık bir sorunu çözemeyen, topu hep birbirlerine atan, sitelerine yazdıkları telefona değişik insanlar çıkan veya cep teli açmayan ciddiyetsiz ve ahlaksız bir yer.
Efe bey'i yorumlarını beğenip arkadaş olmak için msn'ime eklediğim gün ve elimde stoğu kalmayan acil vps için kendisinden yardım istediğim gün benim için kara gündür.
1 hafta kuramadığı vps gelene kadar zaten ben stoğu oluşturdum. Müşterime rezil oldum, üstüne bir de cebimden dispute masrafları, efe bey ve avanesinin kuyruğunda dolaşma masrafları ettim.
Takdir sizlerin ....