Adultçılar kendilerine yandaş arıyorlar herhalde.
1) Posta gazetesinde Haydar Dümen in bölümü cinsellik konulu psikolojik ve tıbbi öneri bölümüdür.
2) ***** site açıp insanların cinsel anlamda bilinçlenmesine katkıda bulunduğunu söyleyenlerin siteleri çoluk çocuğun ve abazaların xxxxxx yapma alanlarıdır.
3) Yengemi affetmedim, komşunun kızını sıkıştırdım, otobüste kaçırmadım başlıklı hikayeleri sitelerinde yayınlayanların Haydar Dümen in köşesini kendilerine referans aldıklarını hiç sanmıyorum.
Zahit Akman ın RTÜK başkanı olmasından sonraki ilk icraatı digitürk ün para ile abone olunan ve pin kodu girilmeden açılmayan 2 ****** kanalı playboy tv ve ***** tv yi kapatmak oldu. Bu kapatma meselesini sonuna kadar eleştirdim. 18 yaşından büyüklere yayın yapan ve insanların para verip üye oldukları lisanslı ***** yayınları asla eleştirmedim. Ama Türkiye de ***** siteler hiç bir denetim ve kontrole tabi değildir. Kullanıcılarının 18 yaşından küçük olup olmamasına bakmazlar.
Çoluk çocuk herkesin girebileceği sitelerde abuk sabuk kelimeler ile hit çekip ***** yayını yapan adamlar burada haklıymış havası yaratmasınlar. Eğer sizin 14 yaşındaki bir çocuğun cinsel organı ile ilgili bir doktora sorduğu soru ile bir ***** sitede yayınlanan p*rno metinlerin görüntülerin ayrımını yapacak bilinciniz yoksa zaten söylenebilecek bir şey yok.
P*rnonun kelime anlamını öğrenmek lazım. P*rno sadece video ya da resim değildir. Grafik, metin, illüstrasyon, şiir, roman da p*rno içerebilir. Hayatı sadece web sitelerinden p*rnoyu da sadece videolardan ibaret sanmamak lazım.
Ulusal bir gazetedeki tıp doktorunun cahil halka verdiği cinsel bilgileri ***** zannedenlere bol bol felsefe kitabı okumalarını öneririm. Sadece html, network bilmekle olmaz. Yapılan işin felsefesini bilmeyenler böyle çıkışlar yapabiliyor sanırım.
Bu ülkede vergi kaçıranın önce gidin büyük vergi kaçıran şirketlerle uğraşın deme hakkı yoktur.
Kaçak kat dikenlerin yetkisi olmadığı halde belediye başkanı izin verdi deme hakkı yoktur.
Adam öldürenlerin önce gidin toplu katliam yapanları tutuklayın deme hakkı yoktur.
Eğer Posta gazetesi ***** yayın yapsa dahi, bu ***** site sahiplerine hak vermez.
P*rno site açanların da önce gidin Posta gazetesini kapatın deme hakkı yoktur.
net bir cevap olmuş, klavyenize sağlık ..