Arkadaşlar Garanti Bankasının düzenlemiş olduğu NBA Skills Callenge etkinliğine katılmayı düşünüyorum. Aslında daha önceden düşündüm ama açıköğretim sınavlarına çalışmaktan pek zaman bulamadım Basketbol geçmişimden biraz bahsedeyim. Şuan 18 yaşındayım 7 yıldır basketbol oynuyorum yani ilk okul 5. sınıfta başladım ve 6 yıldır da lisanslı lig oyuncusuyum. Basketbol takımımı bırakalı 1 yıl oldu fakat lisansım hala aktif durumda. Bu oynamadığım 1 yıl içinde kondisyon ve performansım doğal olarak bir hayli düştü. Takımda şutör görevinde 2 numara yani yardımcı Guard görevinde oynuyordum. 1.82 boyum vardı fakat şimdi ölçmedim sanırsam 1.84 olmuşumdur Şimdilik hedefim Türkiyedeki kampa kalmak. Fakat söylediğim gibi bir performans düşüklüğü söz konusu ve bunu 18 mayıs pazartesi gününden 23 mayıs cumartesiye kadar telafi edip, pazar günüde yetenek videolarımı çekmem ve 31 mayısa kadar yukardaki adrese göndermem gerekmekte. İzleyeceğim yol sabah 11 de evden çıkıp akşam 8 e kadar gayet ciddi idmanlar yapmak. (Şut, şınav, mekik, ip atlama, koşu vs vs.) Oynadığım takımda daha ağır idmanlar yaptığımız için bünyeme son derece güveniyorum Bunu sizden oy istemek veya başka bir çıkar için kesinlikle paylaşmıyorum, sadece içimden paylaşmak geldi diye paylaşıyorum Umarım okurken sıkılmamışsınızdır