çok güzel atıp tutuyorsun
söylediğin laflara inanmak çok zor resmen hani nerden yaralasam diye yazıyorsun , ben zaten maçtaydım sayı olarakta bir sorun yok senin yazındada sorun yok.
ha birde gelmiş çoğunuz 3 büyükleri tutan adamlarsıız diyorsun sanki ksklı içinde göztepeli içinde 3 büyükleri tutan insan yok belkide ksk göztepe altay taraftarının yarısı zaten 3 büyükleri tutuyor sizdede bu var nedir bu altaya olan garez onu anlamıyorum
ha birde demişsinki
"Sonuca bağlarsak sen desen ki taraftarca üstündünüz ama biz de elimizden geleni yaptık birşey demeyiz"
yahu sen bişey desen kaç yazar ? yani ne demek bişey demem felan nedir yani her lafta bir ezme isteği yahu ne sanıyorsunuz kendinizi allahmısınız peygambermi her lafta saçma sapan bir sindirme saldırı lafı var.
nedir yani ksk yenilseeymişde hıncını altay taraftarından çıkarırmış , nesin sen ?
çokmu 300 spartlalı izliyosun napıyosun çok gemze rüya alemlerinde gerçeğe dön ne hıncından bahsediyosun bizim elimiz armutmu topluyo sen hıncını alacanda bir armut ağaçlarınamı giricez o esanada ?
evet çok taraftarımız fazla böyle atatürkü fulleyecek taraftarımız yok ama izmirde %90 tüm maçlarda biz alsancağı fullemiş bir taraftar kitlesine sahibiz ne cürretle böyle ezeriz geçeriz böcük muamelesi
hiçde ezemezsin.ha dün 5-10 tane ksklı arkadaş bizim otobüse bindi maça gittik delikanlı olun biraz onlar gibi iyi niyetli olun
dün biz otobüste ksk maçını radyodan topluca dinlerken ksknın her attığı golde alkış kopardık nasıl sevindik görmeniz lazımdı biz izmirli düşüncesine sahibiz
doğru nede olsa 35 değil 35/5 değil mi?
Siz zaten "BU" kadarsınız
başkada diyecek bişeyim yok istediğin kadar as kes hınç çıkar hepsi hava inşallah süper lige çıkarsınızda bi tane izmlir olur o süper ligde ama ben sizi karşımdam ksk taraftarı diye muhattab almıyorum ben gerçek ksk taraftarını biliyorum onlar sizin kadar çirkef değil yeri geldimi karşı karşıya tirübünde düşman kesilinir ama izmir konusunda derinlerde o dustluk duyguları karşılıklı her zaman vardır
sizi muhattab bile almam buda son yazım istediğin kadarda asarım demeye devam et cevap vermem.
size playoffda bol şanslar.
Lafı artık nerenden anladığın konusunda yorum yapmıycam bi laf evrildi çevrildi sonunda izmir'e giremezsiniz , Türkiye'den gidin muhabbetine geldi.
Altay taraftarı Kasımpaşa'dan azdı diyen olmadı olamaz.Kasımpaşa taraftar konusunda zayıf bir ekip.Eğer olay çıksaydı o taşladığınız adamlar dayak yiyene kadar birkaçınızı doğrardı it-kopuk doldurup maça gelmişler başka da bir olayları yok.Kötü anlamda söylemedim ama çok hafife alıyorsunuz.
Karşıyaka finali kaybetse elbetteki hıncını altaydan çıkarıcaktır o finalde.Bizle değil boluyla final oynasanız bende sevinirim çıkmanıza o ayrı.
Burda hepiniz sanki atatürk'ü tek başına dolduran , herkesi asıp kesen takımmışcasına rahat büyük konuşuyorsunuz.Altay maçına giden otobüs sayısı 22 dir.30 civarı diye büyütmeye gerek yok.Gidip saydık biz bunu.
Ayrıca unutmadan çok önemli bir olay belki sen altaylısın o altaylı ama birçoğunuz ayrıca 3 büyükleri tutan insanlardan oluşmuş durumda.Saydığın takımlarda semt kültürü hakim başka takım peşinde değiller.
Unutmadan taraftarlık belki üzüntünde sevinenleri(çoğul) olarak susturmak olabilir ama tek başına yakalayıp saldırmak değildir ... Bolu taraftarları bizim yolumuzdan geldi,bizim aramızdan geçti,bizim deli hamit bile oturdu konuştu adama dokunmadı.
Sonuca bağlarsak sen desen ki taraftarca üstündünüz ama biz de elimizden geleni yaptık birşey demeyiz.Altay'ıda destekleriz.Ama siz havalarda uçup kendinizi kasımpaşa ile kıyaslarsanız alay konusu olursunuz.TD'yi bilirsin taraftar olduğuna göre bak bakalım kimse kasımpaşa taraftarı hakkında iyi birşey demiş mi ? Bizim birçok deplasman maçımız bile onlardan fazlaydı onları tribün olarak almak yanlış.80 bin kişilik stadda 50 kişi maç izleyen insanlar bunlar unutmayalım.