ben tours.tk ve rates.tk yı aldım normal kayıt ücretine 2 ay önce..galatasaraydan daha çok aranan kelimeler olduğu kesin..

Galatasaray için TotalSearches™ 15380 /mo
Tours için TotalSearches™ 131230 /mo

Rates için TotalSearches™ 26970 /mo
yenileme yaptığımdada 25 tl istiyor 2 yıl için ekstra olarak o kadar...burda anahtar olan şey 4 yıl için yaklaşık 40 tl verirsiniz başta kafanız rahat olur sonra isterlerse özel ad yapsınlar domaini ne farkeder.bendeki jenerik domainler
calculate.tk
tours.tk
rates.tk
malta.tk
hepside çok aranan kelimeler hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım kayıt ücreti ne ise yenilemede o kadar yani 2 yıl için 25 tl sen eğer şifreni unutmasaydın belkide öyle birşey olmazdı burda senin zaafından yararlanmaya çalıştı şirket maalesef

bazı özel domainler var ben baktım
mesela
banks.tk
appraise.tk
auctions.tk
fly.tk(tüm 2 ve 3 harfli .tk lar)
gibi bunlar zaten önceden rezerve edilmiş domainler gelene pahalıya satıcaklar gayet normal ama lütfen normal kişisel site yapacak arkadaşlar yada ticari amaçla kullanacak arkadaşlar korkmasın .tk almaktan almışken 3-4 yıllık alın zaten uygun fiyatlar..yukardaki örnek gösterdiğim domainler çok üst düzey jenerik domainler gayet normal pahalı olması..burda arkadaşın rastladığı durum farklı şirket değerli arkadaşımızın şifreyi unutmasından faydalanmaya çalışmış arkadaşta haklı olarak mecbur satmış