.tk'nın yabancı piyasada bir değerini olduğunu, iyi site kurulduğunu hiç görmedim. yatırımlık bir domain olduğunu sanmıyorum, business.tk gibi bir şey olmadıkça. hayırlı olsun ama .com, .net, .org, .tv den fazla uzaklaşmamak lazım.
size katılmıyorum .tk domain bence webmasterlar ve yeni webmasterlar için büyük bir avantaj diye düşünüyorum. yeniler deneme bir site açmak için kendilerini geliştirmek için .tk domain ucuz ve yeniler fazla bir ücret harcamak istemez + webmasterlar için şöyle bir avantajıda var .com .net domainler yeni bir oyun, film, forum açmak istesen çoğu domainler dolu ve güzel bir domain bulunması haftalarını alıyor insanların ama .tk domainler .com dolu olmasına rağmen .tk uzantısı boşta oluyor bu büyük bir avantaj ve siz ve sizin gibi arkadaşlar böyle düşünerek .tk domainin gelişmesine engel oluyorsun diye düşünüyorum bu uzantısının gelişmesi biz webmasterların elinde neden bu domain uzantısının gelişmesine yardımcı olmuyoruzki ben 3 tane .tk domain aldım. 1 tanesi şuan aktif ve hitlerde artarmaya başladı. umarım. dileğim gibi gider ve .tk'nın iyice yer yapmasını sağlarım..
not: lütfen yanlış anlamayın sizin düşüncenize saygı gösteriyor.