Merhabalar, Şuanki VPS sitemde.com dan satın alınmıstır. Şikayet bölümünde belirttim sorunlarımı. Kısaca söyleyeyim. Ogame Scripti kurmustum bir onceki hostuma. Aşırı kasma ve yavaslamadan Vps alalım dedik oyuncular soun cıkarmasın diye. Sitemde.com dan 2 gb ram vps aldık. Almaz olaydık

Ayrıntılı bilgi Şikayet bölümünde var. Site acılmıyor. Bir sayfa 1-3 dakikada acılıyor veya beyaz sayfada kalıyor.
+ 15 Gün geçti cPanel lisansımı hala almadılar.
+ Almanya istemiştik Tr vermişler.
Bir üye birçok mysql sorgusundan saniyelik olarak anlık geçiyor. Yani Ogame bilenler, Filo zamanları anlık olarak güncellendigi için aşırı kasıyor. Tek merak ettiğim, Aynı scripti kuran diger kişiler 3.000 oyuncuyu gectiler sorun yok, Bu sorun bi tek bende ( sitemde.com ) da var.
Bu firma yuzunden 130 TL oyunculara geri iade yaptım ve vps paramda yazık oldu.
Bu firma gibi sorumsuz olmayan, Teknik destek verebilecek ve kriterlerime uygun firmalar,
Aradığım özellikler
2 GB RAM Linux
500 GB + Trafik
80 Gb HDD
cPanel Yönetim paneli
90 TL ye arıyorum.
VPS ye siteyi kurup, Dns ler oturunca 250 online oyuncu olacak ertesi gün. html sayfa gibi kasmadan geciş yapacak. Eger kasarsa veya yavaslama olursa para iade istiyorum. Kriterlerime uyan firma varsa paketlerini veya tekliflerini yazabilirler.