Elimdeki sayfa dizaynlarının kodlamasını yapabilecek php coder'a ihtiyaç vardır. 28 adet sayfa dizaynı kodlatılacaktır. Bununla birlikte sitedeki scripte bir takım eklemeler yaptırtılacaktır(admin panelinde üyelerin listesi, üye düzenleme, üye silme, üye engelleme vs. gibi).
- Ücretin tamamı iş tamamen bitirildikten sonra ödenecektir. Bu zamana kadar hep anlayışlı oldum, önceden ödedim, bir kısmını ödedim. Ancak sonu hiç istediğim gibi olmadı. İşin ortasında herhangi bir cayma hakkım yoktur, dolayısıyla işin sonunda tüm ücreti kesinlikle ödeyeceğim.
- Süre sınırlaması yoktur, ancak 1 hafta içinde bitirilirse iyi olur. Tabii ne kadar erken bitirirseniz o kadar erken ödemeyi alırsınız.
- Günün belli saatlerinde iletişim açısından mutlaka msn kullanmalıdır(hangi sayfalarda nelere nasıl ekleme yapılacağı vs. konularında konuşup anlaşabilmek için).
Kurallarımı kabul edenler özelden iletişime geçip tekliflerini ve ne kadar sürede yapabileceklerini sunabilirler. Anlaştığım arkadaşı buradan duyuracağım. Memnun kalınması durumunda(hem fiyat, hem de kaliteli iş bakımından) başka bir takım işlerle de beraber çalışabiliriz.