Dizi bitmez bence.
Benim düşündüğüm senaryo şu;
Polat ihtiyarlarla son görüşmesinde muhabbet evlilikten açılınca orda kesmişlerdi ve devamını göstermemişlerdi. Bence Polatla ihtiyarların başındaki adam plan yaptı ihtiyarların içindeki köstebeği bulmak için ve İskender oluşumunu çökertmek için. Haliyle ihtiyarlar Polat'ı dışladılar ve bunu bütün ihtiyarların bulunduğu toplantıda belirttiler. Plan ilerde nasıl işler bilemiyorum.

Hatırlarsanız Polat, Kurtlar Vadisi'nde konseyi çökertmek için konseyin başına kadar gelmişti. İskender oluşumunu çökertmek için de İskender'in yerine geçeceğini düşünüyorum ve ihtiyarların da onu bu yüzden dışladığını düşünüyorum. (Bunun olma ihtimali çok düşük olsa da yazmak istedim.)

Memati ve Kazım'a gelince. Eğer onlar ölecek olsa bölümü Halo'nun ölümüyle değil, onların yanmasıyla bitirirlerdi. Haloyla bitirdiklerine göre senaristler Halo'yu daha çok önemsiyor oysa ki Memati rol olarak daha ağır basıyor, yani Memati ölmez.

Bu Cevat'a gelince, her ne kadar güçlü görünse de akıllı görünmüyor. Abisi 3-4 bölüm yaşadı, bu o kadar bile yaşayamaz diye düşünüyorum.

Yönetmene laf atan arkadaşlar olmuş, herkesi öldürüyor diye. Fakat karakterlerleri yönetmen öldürmüyor. Yönetmen sadece eline verilen senaryoyu çekmekle yükümlü. Karakterleri öldüren senaristler.

Son 1-2 haftadır dizinin hareketli olma sebebi ise hem sezon finaline yaklaşmış olması hem de Kurtlar Vadisi reytinglerinin Aşk-ı Memnu'nun altına düşmesiymiş. Kriz yüzünden falan atmadılar oyuncuları yani