Ben, 9. Sınıf ögrencisiyim.

Şuanda 10. sınıfa geçmek için gayretler gösteriyorum, 2Tane zayıfım gelecek ( İngilizce - Kimya ). Bu derslerim zayıf, bunlardan geçmeye gayret ediyorum ve nekadar olsa korkuyorum.
Bana,
İstanbul Avrupa Yakasında; İyi Önerebileceğiniz Liseler var mı ?
benim ara karnede 6 tane zayıfım vardı.son 1 ay tüm yazılılara çalıştım.internetle bağlantımı son 1 ay kesmiştim.tüm yazılı notlarım yükseldi.eğer tekniğe geçmek istiyorsan hocalarınla konuş."hocam teknik lise için başvuruda bulunacağım kanaat kullanarak yükseltir misiniz ?" gibisinden.
Anadolu yakasında yaşadığım için Avrupa yakasında bulunan liseler için herhangi bir önerme de bulunamayacağım.teknik liseye geçemeyip de gene de bilgisayar bölümüne gitmek istiyorsan mecburen meslek lisesini tercih edeceksin..onun tek kötü yanı ÖSS sınavına kendi çabalarınla hazırlanacaksın.okuldan birşey bekleme.çünkü meslek lisesinde birçok ders yok ( geometri, tam bilmiyorum ama fizikte yoktu herhalde. )
zaten bilgisayar derslerinde meslek liseleri ile teknik liselerin konu farkı yok.Teknik lisenin tek iyi yanı ÖSS ye iyi hazırlanabilmen.Çünkü tüm dersler teknik lisede var.
10.sınıfta bilgisayar bölümünde
burdaki dersleri göreceksiniz.