bu işi düzgünce yapmak insana bir eksi mi getirir?kurallara uyarak yapınca para kazanmayacak mısın?ben hile hurdaya girmeden tüm kurallara uyarak az da olsa bir para kazanıyorum.ama kim olursa olsun kurallara uymadan para kazanıyorsa buna karşıyım.tamam adamlar banlanınca benim cebime daha fazla para girmeyecek ama adwords kullanıcıları zarara uğramayacak.unutma ki parayı veren adsense değil adwords kullanıcıları.
şikayet etmek eğer kıskançlıksa bırak öyle kalsın.ben saatlerimi,günlerimi harcayayyım adam "lütfen reklama tıklayın" yazsın benden daha çok kazansın. Kabul edemem böyle bir şeyi.
Yani sen şimdi el ele verelim adsenseyi kandıralım hakkımız olmayan parayı kazanalım diyorsun bize..gerçekten şaşırmamak elde değil..
Birde şu yandan bak neden hile yapanlar ******** değil ki ?
arkadasim ben hile yapanlari desteklemiyorum zaten ama yabanci sitelerin cogu bunu yapiyor ve yapmayada devam ediyor ama nedense adsene bunlari banlamiyor ama nedense yabanci siteleri banlamayan adsene türk adsene kullanicilarini hemen banliyor misal cok google adsene reklami ekleyen kullanicilari bile banliyor benim anlatmak istedigim türk adsene kullanicilarina neden bu tavir yoksa hadi gelin adsenseyi dolandiralim demiyorum yabancilar dolandiriyor zaten dolandirdiklari kadar!