Javayla ne alakası mı var? Heralde siz programlama öğrenirken matematiği unutmuşsunuz. Matematikte mod işlemleri pozitif çıkar. Bu c de de c++ da da böyledir. Ama nedense java için değişik. Bu değişikliğin nedeni complier mı diye soruyorum, bir bilen çıkar diye. Sizse gelmiş ukalalık yapıyor çalış öğren diyorsunuz. Saçmalamanıza gerek yok.
Pardon kapağı unutmuşum.
-3%101 - Google'da Ara
Cocuklarla sey yarısına girmek istemem ama ben sana bir kapak yapardım simdi kalsın cankaya universitenin bu sene yapılan
"2.Geleneksel Mühendislik ve Teknoloji Sempozyumuna" turkiye genelindeki sempozyumuna bak bildirileri incele benim javanın neresinde oldugumu anlayınca yeteri kadar kapagı sen zaten alırsın kendine.
Dur 2.kapak
package javaapplication3;
import javax.swing.JOptionPane;
/**
*
* @author NEO
*/
public class Main {
/**
* @param args the command line arguments
*/
public static void main(String[] args)
{
int i=-3%101;
String yazdir="Sonuc"+i;
JOptionPane.showMessageDialog(null,yazdir,"SONUC", JOptionPane.PLAIN_MESSAGE);
}
}
Onu oraya yazarken bunun javayla alakası ne die hepsinde her türlü aynı sonucu verir tabi anlayana..
Programlama bilmeyen adamların Mühendislere helede Bilgisayar Mühendislerine hele de Öğretim elemanlarına karşı tavırları cok enteresan.
Neyse daha fazla bişe demek istemiyorum. Meslektaşım size gereken notu vermiş zaten.
Birde matematiğime laf edilmiş en azından okullarda ogretilen 2*2 nin 4 etmediğini biliyorum. Mühendis matematiğine birde laf edilmiş peeh suraya insanların haline bak.
Son düzenleme herkes için yanlış bilgi olmasın c c++ javada hepsinde sonuç -3 olarak geri döner.
birde -rep vermiş

ne insanlar var ya