@was Bu ülkede onlarca insan hayal kurup bunları nasıl gercekleştireceklerini düşündükleri için can verdiler.DÜŞÜNCE SUÇU İŞLEDİLER. Ha iyi birseymiydi ? tabiki degildi. Ama vatanını bölmek isteyen, yeni bir rejim getirmek isteyen, Din'i onun kurallarıyla yaşamayıp, kendi yaşantısını dine empoze etmeye calısan, kişisel egolarının tatmin oldugu gunahlara "OLURMU YA BOYLE SEY" diyecek kadar ozgurleştiğini zannedip,Zevk-i sefa sürebilmek adına ZİNA yı adli suc olmaktan (Allah'ın katında halen suçtur!) çıkaran insanlar oldugu sürece siz daha cooooook Batılaşır ve bir o kadarda medenileşirsiniz.

Ya sadece şunu merak ediyorum arkadaslar.Lütfen elinizi vijdanınıza koyup soyleyin.

Burada apaçık bir alay durumu oldugunun farkındasınız sanırım?Ki arkadasların bazılarıda AZCIK bile olsa kabul ediyorlar bunu.

Bugün %99 u Müslüman olan bir ülkede bu sekilde bir oyun oynanırken gülebiliyorsanız acaba danimarkadaki yapılan karikaturler için neler düşündünüz?? Güldünüz mü?? Taktir ettiniz mi o güzel çizimlerinden ötürü?

Vallahi ben az daha uzatırsam sanırım olay farklı yerlere gelecek. O yuzden ben tekrar soyluyorum: AHAHAHAHAHAHAH COK KOMİK BİR VİDEOOO KOPTUMMMMMMM YAAA

Benden bu kadar.daha yazmam