Üstad telif hakkında bireysel şikayet varsa kapatılmakla kalmaz telif parası ödersin...
Ben sadece bir kitap için 10 000 tl ödedim haberin olsun...
Aşağıda windowdan tutta diziden oyuna programa herşey var legal olmayan
pragram crack site:hatira.net - Google'da Ara mp3 indir site:hatira.net - Google'da Ara serial site:hatira.net - Google'da Ara
geçmiş olsun
Az önce adliyeye gidip neden kapatıldıgına dair bir dilekçe yazdım ve hakime onaylattım daha sonra gönderilicegini söylediler ilgili makama.
Daha önce 5 ay önce kendini bilmez bşr üye mp3 yayınlamış 150bin konu olunca o konu gözden kaçmıştı mu-yapı aradım durumumu anlattım sanatcı managerinede durumu anlatıp sansürleme getirmiştim downloadlara aradan 5 ay gecti bu oglen bir baktım sitem kapatılmış herhangi biir bilgi ne telekom nede üsküdar adliyesi bilgi verdi.
Şimdi bş avukata danıştım bana yapmam gerekenleri soylıyıcektir.
Site kurallarımı ve forum kurallarımda bu konuda cok hassasttım detaylı belirttim üyelere daha sonra aylık mp3 program ***** gibi konuları bulup silmeye başlatım ama ansızın kapanınca ne yapıcagımı şaşırdım.
Önemli olan mahkeme kapatması degil ben karakola grmiş adam degilim bu yüzden başımın agrımasından dolayı rahatsızım emeklerim zati gitti.
Tamamen can sıkıcı bir olay umarım başkalarıda yaşamaz böyle şeyler.