Arkadaslar sanırım siz anlayamadınız halen ne demek istediğimi? Ben s3xi neden ayıplıyayım Yazımda da soyledim.Bu iş öğrenilecek birsey degil, tamamıyla Allah'ın yaradılışımızdan beri bize bahşettiği bir bilgi.4 yasında elini sobaya değip acı hissetmen, 8-9 yasında ilkokul ogretmeninden hoslanman, 10 yasında yolda ölmüş bir hayvan görüp üzülmen, 13 yasında ilkkez karşı cins ile AŞK denen şeyi tatman ve aldatman vs vs bunların hepsi bize yaradılışımızda bahşedilen duygular ve hisler.Yani bunlar gibi s3x te öğrenilecek birsey degil.Eger bunu ayıplıyor olsaydım daha farklı seyler soylerdim.Benim tamamıyla bahsetmek istediğim olay Sizin gibi insanların gozunde benım gibi düşünenlerin yobaz, sizin gibi dusunenlerin ise medeni olması...Kendinizi nasılda bu kadar haklı ve özgür buluyorsunuz yaradanı ve onun bahşettiği şeyleri SANAT dediğiniz şeye döküp gülerken?SANAT nedir once bunu bi ögrenmek ve bilmek lazım.Fazlada uzağa gitmemize gerek yok.s3x i bu sekilde anlatmayı,Din ile dalga gecilmeyi sanat olarak goruyorsanız o zaman birde şunu düşünün lütfen.Kız kardeşiniz SANATCI, sizin ve milyonlarca insanın gözü önünde partneri ile sevişiyor.s3x i sanata uyarlamış.Yine alkışlarmısınız? "Helal olsun kardeşime cok güzel icra ediyor sanatını.Bu pozisyon ne yaaa 69 filanmı?Süper!" dermisiniz?

Soruyorum tekrardan, Başkalarının yaptığı şeyleri normal olarak görüp alkışladıgınızda, aynı şeyi canınız cigeriniz kardesiniz yaptıgındada aynı rahat davranışları gosterebilirmisiniz? Bu kadar rahat ve genişmisiniz? Eger oyleyseniz zaten kendinizi ailenizi toplumu bırakın ALLAH'ı bile sorgulayabilecek kadar yoldan cıkmışsınız demektir.

Yeni bir polemik yaratmak istemiyorum kusura bakmayın ama inanın sizin ALLAH ve onun kurallarıyla dalga geçilmesine gülmenizi içime sindiremiyorum !