Dil fark etmiyor.Ama işte burda admin paneli önemli oluyor.Yani benim kanal ve maç ekleme işim kolay olmalı.Mesela herhangi bir maçın kanalına girdiğin zaman ordaki Kanal ismi , Hani program gerekli kanalı oynatmak için , puanı , sinyal gücü ( 400 mb filan yazan yer), ve stream(play anlamında) o kısım önemli.Mesela ben maç ekledikten soran o maça geleceğim.Kanal ekle diyeceğim, bana kanalın ismi dicek ben yazcam, hangi program gerekli dicek ben yazcam,puanı dicek (yıldızla gösterilen 4 dicem ona göre 4 tane parlak yıldız bir tane sönük yıldız çıkcak ) , kalitesi dicek ben 400 mb yazcam , o kanal ait link dicek , ben sadece linki Justin.tv - Hacettepe - Galatasaray - Lig Tv: sports soccer diye gircem ama o görünüşte yani ziyaretçiye stream olarak gözükecek . Sonra ben maça yeni kanal eklemek istedim aynı şekilde olcak...

Sonra birde kanallar açılırken o reklam var ya ortada belli saniye bekliyorsun ya da "show stream now" diyorsun o kısım önemli.Sonrada Zap Tiger - Watch free Live TV Streams bu kısmıda aynen istiyorum ( sayfanın sağ tarafındaki tools bölümü).ORayıda aynen alabiliriz (yazıları ve her dil için olan yazılarını). Çünkü orayı bir kez gircem sonra değişmiyecek..

Dil kodlaması önemli değildir.Daha sitenin domainide ve hostu hazır olmadığından hazır olunca alacağım...asp,php fark etmez.

Yaparım dersen msn adresini yaz ekleyem...