Site Adresi : Delimisin.Net - Magazin, Paparazzi, Gece Hayatı, Frikik, Dedikodu, Magazin Haberleri
Sitenin Açılış Tarihi : 24.02.2009 / 24.02.2010 ( isimtescil )
Sitenin İçerigi : Magazin içerikli geniş portal sitesi.
Günlük hit : (Analytics) 400 - 500
pagerank degeri : PR0 ( 10K backlink'i var en kötü PR3 olur PR3 ve pr4 sitelerden destekli çünkü kalkmıycak şekilde. )
hosting dahil mi : 3 ay tuta bilirim.
banlı oldugu sponsor varmı : hayır
banlı oldugu arama motoru : hayır
tasarım satışa dahil mi : wordpress kurulu sitede
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb. : yok

İstenilen Fiyat : 200 Ytl

Google index : 10.600
Backlink : 6,613

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Site Adresi : DinLe.FM - Canlı Radyo, Müzik, Şarkı Dinle
Site Açılış Tarihi : 21.02.2009 / 21.02.2010 ( isimtescil )
Sitenin İçerigi : Radyo
Hit : daha yeni bir site hit'i yok gibi bir şey
pagerank degeri : PR0 ( 5K backlink'i var en az pagerank3 gele bilir kendi pr4 ve pr3 sitemden destekli çünkü )
hosting dahil mi : hayır
tasarım satışa dahil mi : evet

İstenilen Fiyat : 400 Ytl

Not : sadece domaini 200 ytl kayıt ettim + tasarım yaptırdım 250 ytl'e zararına satıyorum
admin panelli ( php, script ) tasarımdır kompile admin sistemli
http://www.dinle.fm/admin/ yerinden pm ile citti alıcılara admin şifresi vere bilirim.
üzerine düşülür ise eminim güzel yerlere gelir isim jenerikdir çünkü ve tasarım'ıda güzel

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Site Adresi : DiniChat.Net - Dini Sohbet, Dini Chat, İslami Sohbet, İslami Chat
Site Açılış Tarihi : 23.03.2009 - 23.03.2010 ( İsimtescil ) - Domain 2006 regli yani 4 yaşında.
Sitenin İçerigi : dini sohbet
Hit : bilmiyorum hiç sayaç koymadım
pagerank degeri : PR0 ( pr2 muhakak gelir pr3 15 yerden destekli kalkmıycak şekilde. )
hosting dahil mi : hayır

İstenilen Fiyat : 100 Ytl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not : siteleri satma sebebim Askere gidecegim için satıyorum 25'inde askerim tek site bırakcam elimde geri kalan bütün siteleri satmayı düşünüyorum ugraşacak bırakacak eşim dostum veya arkadaşın yok yoksa satmazdım bu domainleri tam proje üzerinde çalışıyordum çünkü.