İş süresi olabiliteleri :
Part-time ( günde 3-4 saat pazar dahil)
Full-time ( Günde 8 saat pazar hariç )
Yapması gereken işler :
-Ona verilen günlük alt limitteki postlar gerekli sitelere güncel konular olmak üzere ve istenildiği şekilde yazılacak.
-Belirli kriterler dahilinde hergün/3 günde1 - wordpress tabanlı veya ücretsiz bloglar tercih edilerek güncel konular hakkında bloglar açılacak.
-Hergün belirlenmiş konular üzerinde en az limit olarak belirlenmiş özgün makaleler hazırlanacak.
Arkadaşlar yapılacaklar yaklaşık olarak bu tarz şeyler.
İstenilen kesinlikle özellikler şu şekilde :
Wordpress bilgisi,
Orta seviye ingilizce bilgisi,
Orta seviye seo bilgisi,
Güncel haberlerden haberdar olmalı.
Ve gelelim en önemli noktaya !
Kesinlikle ama kesinlikle
- Bugünkü postumu attım bitirdim benim işim biter diyip saat 12 de başladığı 4 saatlik işini saat 2 buçuk dedimmi bırakmıyacak.
- Şu yazı adam yazmış başlığını değiştiriyim koyuyum kesinlikle olmayacak.
- 5 gün çalıştıktan sonra ben vazgeçtim gibi kelimeler duyulmasın.
- Mesai saatinin son yarım saatinde ogün ne yaptığını rapor şeklinde mail olarak bildirecek.
- O kadar uraşıyorum kazandığım paraya bak diyerek, heveslenipte, sitelere zarar verme, script çalma, site hackleme gibi kesinlikle basitleşilmeyecek.
Arkadaşlar üşenecek veya hergün yapamayacak insanlar kesinlikle ama kesinlikle başvuru yapmasınlar, işe girmiş gibi düşünün, yannızca evinizde çayınızın keyfini çıkartarak çalışacaksınız..
Bu bir iştir, ufak tefek olabilir tabiki ama, yok kız arkadaşım geldi, köpeğimi gezdiricem, tuvaletim geldi 1 saat banyoda kaldım gibi şeyler olmamalı, iş yerinde 4 saat duracağanıza kendinizi odanıza kitleyip yapınız.
Ödemeler nasıl olacak ?
İlk ay yapılan işi görmek ve karşılıklı güveni sağlamak amacı ile ücretin yarısı 15.günün sonunda diğer yarısı ise 30.günün sonunda verilecektir.
Ödeme çeşitleri i-trader' a göre değişebilir.
Full-time çalışacak kişinin aylık alacağı para : 500ytl
Part-time çalışacak kişinin aylık alacağı para : 250ytl
Fiyatlar yapılan işin kalitesine göre düşebilir veya artabilir.
Kesin fiyat 10. günün sonunda söylenir.
Fiyatlar hakkında lütfen yorum yapmayınız, asgari ücrete ne işler yapanları düşününüz, bu fiyata adam bulmam zor değil, çok üniversite öğrencisi var ama hem biraz bu konuda bilgili olsun ben rahat ediyim, hemde bu işe hevesli olsun o rahat etsin istiyorum.
Evinizde keyfinize bakarak yapacaksınızki, bi firmaya girmeye kalksanız sizden flash zırt pırt diploma biton şey ister.
1000 ytl ye neler bilipte günde 10 saat birine çalışanlar biliyorum
İstanbulda oturanlar tercih sebebi olabilirler.
Bizimle çalışmak istiyorsanız detaylı bir şekilde pm atınız.
isim soyad :
msn :
cep tel :
ikamet :
bilgisayar ve internet bilgisi :
çalışabileceği saat :
şeklinde pm atınız lutfen ben yapabılırım dıye pm atmayınız