Merhaba,

Şu anki hosting müşterilerimi devretmek istiyorum.

Ayrıntılı bilgiyi, ilgilenen olursa email ile gönderirim. Özet bilgiler şöyle:

Müşteri sayısı: 80 civarı
Ortalama bir paket: 1 GB alan, 40 GB trafik, yıllık 100 TL.
Ortalama trafik kullanımı 1%-10% civarı. Birkaç tane site dışında %60'ı geçen yok.
Müşterilerin ilk kayıt zamanı: 3 yıl ile 2 ay arasında değişiyor.
Yıllık toplam gelir: 7280 TL
Devir için istediğim ücret: 1800 TL (pazarlık payı var)
Devir ücretine domain adresi, site tasarımı, sunucu donanımı vs dahil değildir, zaten bunları devretmiyorum, sadece müşterileri devrediyorum.

Şartlar:
- Tüm müşteriler cPanel üzerindedir. cPanel sunucuları dışında hiçbir şart altında devir etmeyeceğim.
- Hemen hemen tüm siteler forumdur. Bu yüzden tek sunucuya koyarsanız sunucunuz kaldırmaz, o yüzden 4 veya fazla sunucuya dağıtabilecekseniz müşterileri devir alabilirsiniz. Yoksa sunucu donanımı yüzünden zarar edersiniz. Eğer mesela 5 cPanel sunucunuz varsa ve her biri 16 forum alabilecek kapasitedeyse, yeni sunucu almanıza gerek kalmadan müşterileri devir alabilirsiniz.
- Müşterilerin çoğu uzun süredir bizimle, iyi hizmet verirseniz sizi bırakmazlar.
- Devir için taksitli ödeme, gelirlerden pay vs gibi seçeneklerle ilgilenmiyorum. Tek ödeme ile hemen bitirmek istiyorum.

Eğer bu şartlar altında ilgileniyorsanız lütfen bana harzems@gmail.com adresinden ulaşın. r10'dan atılan PM'ler gelmiyor, o yüzden mutlaka email atınız.

Dediğim gibi, diğer ayrıntılı bilgileri email ile görüşebiliriz. Email atarken sahip olduğunuz hosting şirketini belirtmeyi unutmayın.

Şimdiden teşekkürler.