O mailde ne yazdigini bilmeden yorum yapmayin.

O mailin icerigini okudum, ve sizlere bire bir tercume etmeyecegim sadece bilgi verecegim :

Sunuculara o kadar buyuk saldirilar gelmiski re aktive edilmis makine. ismi gecen Xxxxx.kimsufi.com makinesinin network baglantisini kesmisler. su anda o makineyi Kvm ye alamaz ilgili firma,

Makineyi re aktive ettikleri icin aktive etmek istemeleri durumunda bizimle irtibata geciniz diyorlar. ayni zamanda, sunucunun panel uzerinden, reinstall secenegi ile formatlanip yeniden kurulmasi otomatik aktivasyon getirecegini bildiriyorlar.

--------------------------------

Kendimden bilgi verecegim 2007 yilindan itibaren OVH ile calismaktayim. bu tip sorunlar yasadim. lakin arabama binip DC ye gidip sunucunun yedeklerini USB 500 Gb disk taktirip onun icine alip sunucuyu re install yapip yeniden formatlayip kurup USB den de yedekleri aldigimi bildiririm.

dediseed firmasi yetkilileri bu yazilarimi okuyorlar ise ;

Lutfen benimle iletisime gecsinler, 5 i$ gunu tamamlanmadan makineler iptal olmadan gerekli mudehaleyi tarafimdan yapilacagini bildiririm.

Dediseed firmasi yetkilisi olmamama ragmen, turk vatandaslarimin magdur olmalarini istemem ve bunun bu islemi yapabilecegimi bildiririm

Saygilarimla
Emrah Arslan

atillayasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
OVH ile çalışan çalışmak isteyen herkese söylüyorum elimden geldiğince, iş yapmayın güvenmeyin, Nüfus kagıdı isterler Türk bayragı logoso var diye sunucuları kapatırlar Yorumcu geçmiş olsun diliyorum sanada..

Sayin Atilla bey, Fransizca bilmeyen, Fransada veya avrupada olmayan 2 saat sonra OVH in kapisina gidip hic bir sey yapamliyorsa konusamayan, kisilerin Bu sayfaya koyduklari mail orneginde sunucularin komple kapandigini belirtmiyor.

Sunucuya saldiri geldigi icin networku kestiklerini belirtiyor. ayni zamanda aktive etmek icin lutfen goruselim diyorlar.

Siz ise OVH ile calisan kimseyle calismayin diyip ahmet le mehmeti karistirip bir kac cumle yazma geregi duyuyorsunuz.
Size saygim oldugu gibi Sizinde diger lere (firmalara) sayginiz olmasini beklerim.

Saygilarimla