imam gaz kaçırdı diye bi konu açılmıştı bu kısımda (bi kaç konu altta). bende aynı şekilde bi şikayet eklemiştim konuya. aynısı buraya da kopyalamak istiyorum. biraz ağır laflar etmiş olabilirim ama bu tür reklam verenler, kendilerine çeki düzen versinler artık veya adam gibi adwords versinler, her sitede çıkacağına. ilgili mesajımı aşağıdaki.
benim sitemde de çıkıyolar, ki o sitelerden hiç hazzetmem bile. partner siteleri çok fazla olduğu için artık reklam yapmanın en kolay yolu o bunlar için ve bu yüzden site içeriğiyle alakası olup olmamasına bakmadan reklam veriyo bu tür siteler ve nerdeyse her yerde çıkabilir eğer site içeriğiniz çok spesifik değilse. benim sitemde de çıkyo ve filtre koymaktan gına geldi artık.
misal siteyi açıyom, tak, dul hatunlarla partner sitesi, yok efendim sevişenleri cam de izleyin, ahlaksızlıkta bi yere kadar kardeşim, bu reklamın yayınlanmasından ziyade bu tür reklam verenleri, bu tür site açanları lanetle kınıyorum. normal arkadaşlık partner sitesi tamamda, bu ne yaa... dul arkadaş, sevişenler, tek gecelik ilişkiler... resmen online peze.enklik afedersiniz. bu tarz reklam veren arkadaşlar da ister kusura baksın ister bakmasın, normal arkadaşlık sitesi, yalnız kalpcikler, bilmem ne diye kelime versinler, godo.luğun bile bi seviyesi olsa gerek.