ya bu paket varya resmen kotalıların parasını katekulli ile çalmak için yapmışlar

bu sözde sınırsız olan 15gb sınırlı paket ancak günde 2-3 saat youtube yada facebook ta video izliyorum veya dizi izliyorum izlerken hızlı izliyim 15gb yi geçmem diyenlerin işine yarar ama download yapayım dersen malesef

acaba nezaman vatandaşı kazıklamak yerine adam gibi yüksek hızda interneti çok uygun fiyatlara sunacaklar?

ben söyliyim nezaman 3g ile kısmen turktelekomun beli bükülecek.
insanlar evlerinde sabit tel kullanmaya gerek duymuycak çünkü cep telefon şirketleri nereyi ararsan ara sınırsız paketleri sürdü piyasaya
sabit karasal hatı kim ne yapsın cep tel ile ev içinde ev dışında arabada tatilde her yerde konuş!

ee bide buna 3g ile adsl hızında internet eklenince insanlar laptop ları ile interente gsm operartörlerinin 3g internet bağlantılarını kullanıp girer niye telekomun dandik adsl nini kullanıp sabit bi masaya bağlı kalsınlarki? üstelik 3g ile evde işte tatilde otobüste her yerde internet sizinle?

zaten 4g ile turktelekom diye birşey kalmıyacak
ayrıca 3g ile ve 4g ile cep telefon operatorleri hücresel telefon konuşma hizmetinden çok birer yüksek hızlı mobil internet sağlayıya dönecekler
iphone ve benzeri cep telller ve laptoplar ile 3g ile internete insanlar girip skype ve msn üzerinden zaten bedava görüşecek şuan görüşmeyede başladık zaten

wifi olan yerlerde iphone a yüklediğimiz skype programı ile skype kullanan tüm cep teller ve bilgilsayarlarla bedava görüşüyoruz! ee 3g geldiğinde wifi adsl e de gerek kalmayacak!

peki 3g nezaman gelecek
çooook yakında!! vodafone 3g reklamlarına aşırı yoğunluk verdi tv lerde
1 ay anlamadın 2 aya başlıyacak 3g
en düşük hız 1mbit olacak 3g de ve bu geliştirilerek dahada artacak
ayrıcxa 3,5g si var bunun 4g si var

inşallah önümüzdeki yılllar turk telekom un çocukluğumuzdan beri gördüğümüz zulmune son diyeceğiz