PsHyCo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar.02:39'da bir mail aldım ve yabancı bir bayan bunu atan.Maili atan gerçekten bayan mı yoksa internette türeyen yeni dolandırıcılardan mı çözemedim.Çözemememin nedeni yeterince ingilizce bilgim olmaması.Acaba çevirebilecek varmı? Eğer bir dolandırıcılık söz konusuysa şimdiden bilgilensin arkadaşlar.Bizde dahil.
Çevirilmesi İstenilen Yazı
Hello,
My name is Miss Favor, i saw your mail id now as i was browsing on the internet, i desided to write to you to see if we can be of good friendship together, please i will like to know more abourt you if you dont mind, you can reply me so that i can send my picture and tell you more abourt myselfe, (Remeber the distance colour or language does not matter but good friendship matters most in life) i will wait for your reply, thanks and have a nice day
''Merhaba,
Ismim bayan Favor,internette gezerken senin mail adresini gordum,ve iyi bir dostluk kuracagimizi dusunerek size yazmaya karar verdim.Eger mahsuru yoksa (sizi tanimak)sizin hakkinizda daha fazla bilgi edinmek istiyorum.Bana cevap verirseniz size kendi resmimi gonderip kendi hakkimda bilgi veririm.(Degisik renkler ve dillerin onemi yok hayat boyu onemli olan dostluklardir).Cevabinizi bekleyecegim tesekkurler ve iyi gunler dilerim.''

Kisaca yazdigi bunlardan ibaret, fakat oldukca eksik ve yanlis bir ingilizce kullanarak yazilmis.Genelde bu tur e-mailler Balkan ulkeleri ile eski Sovyet Cumhuriyetlerinden gonderiliyor,aglarina dusurdukleri kisileri kendilerine asik edip seni ziyarete gelecegim ama yol param yok eger paypal hesabima yol parasini gonderirsen 2 gun sonra yaninda olacagim diyerek insanlari aldatan kisilerin bir oyunudur.