Ben tersini düşünüyorum. 40 site ile uğraşmak olası değil. Bunun bir örneği var mı bilmiyorum. 40 site ile günde 1 dolar kazanmaktansa 1 site ile günde 20 dolar kazanmaya çalışmayı tercih ederim.(ki bana daha mümkün geliyor) 40 site açmak isteseniz, onlara günde bir içerik gireyim deseneiz, bir içeriğin ne olacağını düşünmek için 5 dk, 40 ayrı kategoride yazı yazacak bilgiye sahip olamayacağınız için her konuyla ilgili araştırma yapmak için 15 dk, bir içeriği media araçları ile (resim, video vs.) yazıya dökmek için 10 dk, bitirdikten sonra yayınlamak için 2 dk, ping atmak vs şudur budur için 2 dk gibi minumum süreler harcanacak. Yani yaklaşık 35 dakika. Arada lavobaya gittiniz veya telefon çaldı, markete ugradınız, yoruldum dinleneyim gibi yada başka bişeyler için de 5 dk harcasanız toplam 40 dakika eder. 40 site için 40 içerik * 40 dk = 1600 dk eder. 1600 / 60 = 26.6 saat eder.
Yani görüldüğü gibi 24 saat durmaksızın, hiç uyumadan yada başka bişey yapmadan çalışsanızda yetişemezsiniz.
Kısacası bu tavsiyeniz için çok sağolun, ama maleesef mantıklı değil arkadaşlar. Ben tavsiye derken bunu kastetmiyorum. Nasıl çok gelir sağladığınıza dair uyguladığınız yontemleri duymak istedim.