JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bendeki 3 günlük çizelgeye

Sayfa to ve Sayfa eGBGM değerlerine seninkiler ile karşılaştır.Çıkan reklamın türü önemli.Bir sağlık sitesinde ki 10 tık belkide sıradan bir sitedeki 100 tıka bedel helede içerik yabancı dil ise kazanç x2 olur.
Çok başarılı. Dahası da olur umarım.

Bir kaç yıldır web ile uğraşmaktayım. Aslında bir kullanıcı olarak 1996 larda tanıştım internet ile. O zamandan bu zamana çok şey değişti. 2000 li yıllarda Netscape Composer gibi programlarla internet sitesi yapıyorduk. Bunu sadece ilgimiz olduğu için ve merak ettiğimiz için yapıyorduk. Yıllarca bundan para kazanabileceğimizi düşünemedik. Açıkçası Google Adsense ile bizim gibi yatırım yapabilme gücü olmayan, fakat istekli ve web üzerinden para kazanmak için çalışabilecek kişiler konuya daha çok odaklanmaya başladı. Okudu, araştırdı yazdı site kurdu vs..

Google Adsense ile ayda binlerce dolar para kazanan kişileri duyduk. Gerek TV de, gerek basılı medyada, gerekse de intenet platformunda..

Fakat bu kişilerin bunu nasıl başarabildikleri konusunda hala aydınlanamamış olan benim gibi binlerce insan var. R10.net üzerinde de benzeri kazançaları sağlayanlar olduğunu da okudum. Ama bunu nasıl yaptığını anlatanı henüz görmedim. Belkide bilgilerini kendine saklıyordur bu kişiler. Mümkün. Bu bilgileri vermemekte hakkıdır.

Fakat şunu belirtmek isterim; bu kişilerin bilgilerini paylaşmaları onlara bir şey kaybettirmez. Hatta beyin fırtınası ile daha çok kazanma yolunda bişeyler de öğrenebilir ve uygulayabilirler. Ayrıca başkalarının da Google Adsense ile para kazanması herkes için olumludur. Çünkü Adsense yayıncıları kazandıkça Google kazanıyor. Google kazandıkça da yayıncılara kazandırıyor.

Bu konularda sürekli araştırıp öğrenmeye çalışan bir kimse ve aynı konumda olan kişiler için de, Google Adsense ile günlük bir kaç dolardan fazla kazanan (belki gülük 10$ veya 50$.. farketmez), bu konuda bilgisini paylaşabilecek ve bizim gibi kişilerin daha fazla kazanmasına yardımcı olabilecek kişileri bu platforma davet ediyorum.

Tabiki R10 üzerinde zaten bir çok şey konuşuluyor. Tavsiyeler, yapılmaması gerekenler vs.. Ama inanın bu konuda başarı sahibi olmuş kişilerin gerçekten desteğine fazlaca ihtiyaç duyuluyor.

Adsense 'den nasıl iyi gelir elde edebildiğini paylaşabilecek tüm arkadaşları bilgilerini paylaşmaya davet ediyorum. İstatistikleriyle, yöntemleriyle belki de adım adım tavsiyeleriyle yardım için katılacak kişilere şimdiden teşekkür ederken, yardımcı olacak bu kişilere gereksiz soru (çok basit temel soruları kastediyorum) sorulmamasını da herkesden rica ediyorum.

Sorumuz bu: Google Adsense ile nasıl çok kazandım? Bu soruya cevap verebilecek kişileri bekliyoruz.