Belirttiğiniz arkadaş someofcs ve ne halt ise o arkadaştan hizmet alıyor ve o arkadaş TurkeyLegend ondan makine alırken, Turkeylegend'a panel kurulumu yapmıştım ve kenan dumandan zamanında alınmış bu panele ben ek olarak eklenti kontrol ve ekstra modlar bölümü eklemiştim, dosyaları sitemizin FTP'sinden çekerek modlar çalışıyordu. Sitemizin log kayıtlarında istatistiklerde o 212.174.36.116 ve diğer IP'lerden bağlantı gördügümde şaşırdım araştırdım ve panelden geldiğini ögrenince şuanda sitemizden 212.174.36.0-255 bloğu tamamen banlı ve dosya çekememektedir bu nedenle paneldeki eklenti ve ekstra modlar(CSDM,sXe,GG vs.) çalışmıyor. Ayrıyeten bu sebepten 212.174. bloğunun tamamen sitemize erişimi engelledik.
Dipnot: Eklentilerde tam olarak ne yazar bilmem ama eklentim.com yazıyor olabilir
Aynen Katılıyorum, CsFull Ekibi Toplu İp'i SomeOfCs'den Alıyor ve Bizde Onlardan[someofcs] Deneme Amaçlı Makina Almıştık ve Tüm Sistemlerimizi Natrotech Ekibi Hazırlamıştı Aradan 3-5 Gün Geçti SomeOfCs Tüm Panelleri Aşırmış Bile Kendine ve Kurmaya Başlamış Kendisine , Bende Kuzenime Söylerek Natrotech Yetkililerine Gerekli Şeyleri Söyledik Onlarda İptal Ederek SomeOfCs'nin Panelleri Çalışmaz Duruma Geldi.
Dediğiniz Gibi Mod Ekle Kaldır , sxe , sunucu ismi vs.