Nedir bu özgün olayı millet bi özgündür gidiyor internet aleminde biton aynı kelimelerle hatta ve hatta adam bir sitesinin içeriğini öbürüne atarak kullanmakta ona bişey olmuyor acayipte backlink kasıyor ama olan bize oluyor ne iştir anlamakta güçlük çekiyorum artık, daral geldi vallahi özgünlükten kasıt eğer kendiniz bişeyler yazın diyosanızda 3-5 cümle kuruyorum yazılarıma yorum yaparcasına kalkıp her yazıya devasal yazılar yazamayız böle bir zorunluluğu google getirmez koymazda. Kimsedende çalmıyor çırpmıyorum bu olaya bende uyuzum banada başkalarının yapmasını sevmem demişlerya önce çuvaldızını kendine batır o hesap. Sonuçta vesselam geçen birini burdan forumdan yani msnye ekledim seocu arkadaş bana dediği hemen ücret vede bu şahıs paylaşım ekibinden hadi dedim normaldir ücret ister bende dedimki az çok sizin kadar olmasada ticaretini yapmasamda bende biliyorum dedim bana dediği cevap aynen şuydu seocuysanız siteniz nasıl sandboxa girer düşündürücü bende dedimki aksine seocularınki girer deneme yanılma yöntemiyle öğrenirler + iddalı çok populer kelimede sandbox yemesi normal bir durumdur dedim doğru dedi kısacası halen muallaktayım hatta çaresiz kaldım yaklaşık 30 sitem var alayıda dondurulmuş gibi elimi attığım bu sıralar 2 haftadır uçup uzayıp gidiyor hostumdamı bişey var 2 adet resellerde sitelerin yarısı hadi birine uyuz oldu ipin banladı makınayıdamı takip ediyor google? bir makınada 10 adet ip var ipi takip ediyor desem obur sitenin ipi farklı obur makınadaki sitedede kabız bir durumda gülsemmi ağlasammı şaşırdım başka bir hostamı geçmeliyim böle bekle bekle canımı sıkmaya başladı feci şekilde sağdan sağdan bindiriyolar burda bilgili birinden bir kaç sitemi sölesem yardım edecek birisi çıkarmı illaki bilmediğim noktalar çıkıcaktır ilgilenen kişiye şimdiden tşk ediyorum ben başkalarının bilmediği benim bildiğim noktolar çıkarsa duramıyorum yardım ediyorum herşey menfeat değil arkadaşlar böle düşündüm hep insanın kalbi temiz olmalı dimi bol hitli günler geceler dilerim.