Arkadaşlar Uğur halihazırda banlı olduğu için ben buradan açıklama yapmaya çalışıyorum. Ancak şu noktadan sonra tartışmamızın açıkçası pek anlamı yok. Bu bir şirket şikayeti. İlgili şirketin de muhattabı olmadığına göre,tekrar uzatmanın alemi yok. Bu noktada konu içerisinde kırıcı laflar söyleyerek kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Sadece vbb'ye konuyu saptırdığı için kırgınım. Bunun dışında benim de olur olmadık,yanlış hitaplar kullandığımı reddedemem. Bununla alakalı olarak,mesajları tekrar okuduğumda yanlış olduğuna karar verdim.
Bunun dışında bir kaç gelişme daha var,ilgilenen olur mu bilmiyorum ama aksunucu.net şu an yeni bir şirket kurulum aşamasında. Bu süreçte Uğur'u yakından takip ediyorum. Zannediyorum ki önümüzdeki haftaya tüm işlemler tamamlanmış olacaktır. O zaman bu konuyu "resmi bilgilerini vermemekten ötürü banlanan" Mickey nickli Uğur arkadaşımız "Vergi Levhası Olan Şirketler" bölümünde açacaktır.
Uzun lafın kısası şu ki; ben her insanın hata yapabileceğine inanıyorum. Uğur'un geçmişte yaptığı hataları inkar etmek mümkün değil. Pek çok kişiyi de zor duruma düşürdüğünde hemfikiriz. Ancak emin olun ki bu süreç dahilinde ben arkadaşı olarak çok şey gözlemledim. Ailevi sorunları içerisinde inanın öyle sıkışmıştı ki,çoğu zaman nete girecek vakit bulamadığını da gördüm. Elbette bu müşterilerini ihmal etmesi için geçerli bir sebep değildir. Bu konuda anlayışlı olmanızı zaten bekleyemem. Mağdur olan ben olsam,ben de anlayışlı olmazdım. Ancak,hayatını yoluna koymuş olan ve yeni bir başlangıç yapıyor olan bir kişiye BENCE bir şans daha verilmesi gerekildiğini düşünüyorum. Ben de bu sebepten ötürü Uğur ile arkadaşlığımı sürdürüyorum. Şayet tekrar mağduriyet vs. gibi sıkıntılar yaratırsa bırakın savunmayı,onu ilk olarak bulup hesabını soracak kişi benim. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.
Bravo yaptığın hareketi takdir ettim.Gerçekten erdemli bir davranış
Emeği yanan arkadaşlara geçmiş olsun Aksunucu ayıp etmiş hatalarınıda anlamışlar.Artık geriye dönüşü yok backdoor özürünü dilemiş birbirlerini kıran arkadaşlar özürünü dilesin konu kapansın diye düşünüyorum